Wij zijn zeer goed ontvangen en geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Meer dan tevreden.
Prima service word goed geholpen met problemen en vakkundig opgelost!
Duidelijke afspraken en zeer goede service
helaas niet gecontroleerd maar wel goedgekeurd .en niet gemaakt snap dat helemaal niet . HEEL HET SCHERM VAN DE WAGEN WAS STUK JE KON NIET ZIEN HOE SNEL JE REED .MOEST ZOGEZEGT MAAR OP MIJN GSM KIJKEN HOE SNEL IK REED .WAT TROUWENS STRAFBAAR IS .NEE HOOR HEB ZELF DE WAGEN TERUG INGELEVERD TOT 2X TOE. HEB DUS LANG MOETEN WACHTEN EER IK MIJN AUTOOTJE KON GAAN HALEN .DE VERZEKERING LIEP AL EN DE RWD WAS AL VERWITTIGD ,ALS JE AUTO VERKOPER BENT KIJK JE ALLES NA ZET JE HEM OP DE ROLLEN EN GAAT ALLES PERFECT GA JE HEM PAS KEUREN
Vakmanschap en snel
Klant vriendelijk, meedenkend en goede service. Duidelijk over de kosten en geen wachttijden.
auto is netjes opgehaald en weer terug thuis gebracht.
Personeel denkt met je mee zowel technisch als financieel. Zit zelf niet zo breed momenteel dus had gevraagd om een bepaald bandenmerk. Dit merk kunnen zij zelf niet bestellen dus hebben we afgesproken om de banden zelf te leveren en dat zij ze er onder leggen. Dan zou je denken dat kost je de hoofdprijs maar het was goedkoper dan bij de concurrent als ik daar de banden zou bestellen.
zo als afgesproken is alles goed verlopen
Was een goede ervaring. Vriendelijke mensen en financieel netjes van prijs
Kan goede afspraken maken.
Defecte koplampen , werd gelijk naar gekeken en gerepareerd.
Heel goed
Goede service, goed geholpen , vriendelijk maar wel heel erg duur. Een olie en olietoevoeging en onderhoud hoeft geen over de 400 euro te moeten kosten. Ben verder wel erg tevreden. Ik geef een 8 puur om de prijs. Anders een 10
Na de oplevering van onze nieuwe auto bleek dat er nog wat extra poetswerk nodig was. Binnen twee dagen was dit naar volle tevredenheid geregeld en goed uitgevoerd.
Nog geen werkplaats ervaring met deze auto
Bij demontage van de trekhaak correct en snel geholpen Netjes te woord gestaan door een receptioniste met liefde voor haar vak Tevreden klant erbij
Goede service, uitstekende communicatie
Vlot en deskundig geholpen
en altijd een gezellig wachten met koffie thee en een praatje .
ik had een moeilijk te detecteren probleem/vraag - daar werd serieus naar gekeken - voor mij als Fiat rijder was het de 1e kennismaking met de Vakgarage Rida - ik kreeg een mail om een app te installeren, wat voor mij als telefoondigibeet een nog te stellen vraag heeft opgeleverd Enigzins niet fijn, vond ik dat mijn gegevens van MTH toen nog niet in te zien waren - want ook daar heb ik nog wel iets over te vragen - al met al is in zo'n overgangsfase geduld voor alle betrokkenen een schone zaak - kortom wordt vervolgd -dat er serieus gekeken werd stelde me gerust
Prima geholpen
Ik werd goed geholpen