Heb onverwacht een storing in de auto gekregen, Ik heb de auto gebracht en hij werd snel en vakkundig gerepareerd.
Goed geluisterd wat we graag willen
Snelle en professionele bandenwissel. Aanbevolen
goed geholpen en kijken altijd naar snelle oplossingen. Top garage.
Een 9,5 voor het hele team.
Egal was man hat oder braucht..Sie finden immer eine Lösung. Danke da für. die Werkstatt meines Vertauens
zie boven
Vriendelijke hulp en advies.
Deze keer een “ kleine” beurt voor de auto. Prijs is goed
Wij worden altijd prima geholpen bij Brueren & Keetels.
Ik ben jaren bij een andere garage klant geweest die ook goed was maar omdat ik Ben Keetels nog van vroeger ken ben ik liever hier klant vanwege het prettige contact en de goede service
Altijd staan ze voor je klaar , ook als het razend druk is, proberen ze een oplossing te zoeken.
Correct, servicegericht en betrouwbaar
Ik wil beginnen met te zeggen dat ik zeer tevreden ben over mijn ervaring met Garagebedrijf Brueren en Keetels. Vanaf het moment dat ik contact met ze opnam, voelde ik me direct welkom en goed geholpen. Allereerst was ik onder de indruk van hun uitstekende klantenservice. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en ze namen de tijd om naar mijn vragen en zorgen te luisteren. Ze zijn duidelijk deskundig en hebben mij op een professionele manier geholpen. Wat betreft de diensten die ze bieden, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met het werk dat ze hebben geleverd aan mijn auto. De reparaties werden snel en efficiënt uitgevoerd en ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn auto rijdt nu weer als een zonnetje!
Zeer goede service en altijd vriendelijk, altijd duidelijke uitleg zodat men weet waar men aan toe is, super
Supergarage
ze denken met je mee lossen problemen goed op altijd tevreden
Problemen met de remmen. Kon binnen 2 dagen terecht en zelfde dag was het al gemaakt. Precies op tijd voor de vakantie.
De medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk en voorkomend en houden zich aan afspraken. Bovendien zijn ze zeer vakkundig en alert
Ben tevreden
Zeer vriendelijk,, behulpzaam en staan altijd voor je klaar
Is perfect
Bernhardstraat 26