Voor de verhuizing van onze zoon hebben we een busje gehuurd bij vakgarage Enting. De medewerkers waren vriendelijk en het busje voldeed uitstekend.
Altijd open en eerlijk inzicht. Vriendelijk en behulpzaam.
Heel prettig geholpen bij een aankoopkeuring door een deskundige keurmeester.
Snel geholpen, vriendelijk personeel, duidelijke prijsopgave,
Fijne en open communicatie, denken mee en laten je geen reparaties doen die ook nog wel kunnen wachten tot volgend jaar keuring!
Prima garage
Super! Fijn bedrijf waar je altijd geholpen wordt!
Geweldig geholpen bij deze garage (door Richard). Diverse problemen met mijn Peugeot Boxer en deze zijn in goed overleg verholpen. Duidelijke communicatie en prijsopgave vooraf. Ook heel fijn meegedacht om "financiële schade" te beperken voor klant. Helemaal top, ik kan niet anders zeggen. Dikke pluim!!
Medewerkers kennen de klanten en hun auto's Bij een accuut probleem, proberen ze snel en meedenkend een oplossing te creëren.
Koffie staat klaar en vriendelijke mensen
Ben overgestapt van een giga- garage naar een vak garage. Bevalt me goed, had ik eerder moeten doen. Hier geen mannen met stropdas, maar vakbekwame mensen die met je meedenken en persoonsgericht advies geven, duidelijk niet uit zijn op eigen gewin maar op vakmanschap en vertrouwen.
Bernd en z’n mannen hebben mijn LR Defender 1984 perfect aangepast en wat kleine reparaties uitgevoerd! Volgende keer laat ik bij Enting4x4 verdere aanpassingen uitvoeren voor een lange trip met de LR naar Sardinië en Marokko. Terwijl ik op de werkzaamheden wachtte, heb ik kunnen werken aan een lange tafel in hun auto museum, bedankt Bernd, ook voor de gastvrijheid, was top! Groet Michiel
Men probeert met je mee te denken en geeft advies op maat. ook me een oude auto op het juiste adres.
Duidelijke uitleg op wat er vernieuwd moet worden. gaf aan dat Luchtfilter en bougies er nog perfect uitzagen. en dat vernieuwen zonde is en niet nodig. Vertrouwen is in voor mij belangrijk.
Top bedrijf met goede service.
Bij deze garage ontvang ik een goede service en vakmanschap.
Al jaren een vertrouwd adres voor onderhoud en APK keuring. Vriendelijke mensen die je bezoek waarderen. Nooit denken in problemen, maar altijd in oplossingen!
Sinds een paar maanden klant bij deze garage en bevalt erg goed. Auto word netjes gemaakt en ze houden je op de hoogte als er dure onderdelen kapot zijn en worden niet maar klakkeloos vervangen. Een garage waar je nog gewoon de werkplaats in loopt en niet in een wachtkamer gezet wordt.
Netjes en vakbekwaam,komt altijd terugkoppeling,van wat er aan de hand is.
Uitstekend service
Adequaat. Vriendelijk
Prima geholpen met de bandenwissel.
Ik heb hier een auto gekocht, hij rijdt super! Daarnaast ook prima service en uitleg gekregen, tot aan een vers kopje koffie aan toe! Zou deze garage zeker aanraden!
Snelle, betaalbare kleine beurt
Willen altijd helpen