Leuk bedrijf
Super goed
Ben al jaren vaste klant en blijft voorlopig ook zo, personeel neemt de tijd en altijd vriendelijk
Heb hier mijn auto gekocht 2 jaar geleden en sinsdien ook in onderhoud bij de garage. Perfecte auto en nooit problemen mee gehad en de service is helemaal super. Bij de aflevering stond de auto er helemaal super voor, gepoets en wel.
Zeer vriendelijk ontvangen en goede service
Een week of 3 geleden heb ik bij Vakgarage W. van der Zweep een BMW 320i touring gekocht. Na een paar dagen bleek dat de versnellingbak niet helemaal goed was. Na telefonisch overleg met verkoper Didak Struik is een afspraak gemaakt om de versnellingsbak te vervangen. Auto op zaterdag gebracht en op maandag avond redden we al weer. Zeer snelle en nette service. Alles keurig geregeld door de garage.
ik heb 3 weken geleden een auto gekocht bij jullie, er was een klein probleempje met de balans van de auto, ik ben er naar toe gereden zonder afspraak en ben meteen zeer goed geholpen. top garage top service groet jelmer
Eind maart 2016 een gebruikte Peugeot 5008 gekocht. Tijdens de garantieperiode zijn een aantal zaken zonder discussie naar tevredenheid opgelost, waarbij een leenauto gratis ter beschikking werd gesteld. Klanttevredenheid staat bij van der Zweep voorop.
Zeer goede service , en super blij met onze aankoop.
Auto gekocht super goede geholpen en als volgend afspraak gedaan
Paar maanden geleden een nette occasions gekocht bij Vakgarage van der Zweep. Fijne verkoop begeleiding gehad tijdens deze aankoop, zeker een aanrader.
Zeer vriendelijk!! Word goed geholpen door personeel!!
georienteerd op andere occasion, proefritjes gemaakt, zeer vriendelijk en eerlijk geholpen
waardeloos bedrijf, niks kopen hierzo
Prima service met een glimlach
Uitstekend geholpen en vriendelijk personeel
Ja ik goede ervaringen met uw bedrijf. En de groetjes aan Brammetje.