Goede service. Als er iets met de auto is, kijken ze er vrijwel direct naar en ze hebben bij onderhoud en apk een leenauto beschikbaar. Mijn huidige auto is door een aanrijding totalloss verklaard en ik heb inmiddels een andere tweedehands auto gekocht. De beurten en apk-keuringen laat ik zeker weer door Vakgarage Van der Zweep uitvoeren.
uitstekend
Het persoonlijk contact en het vakmanschap binnen de garage en de goede adviezen plus het meedenken ten voordele van de klant, geeft mij het volle vertrouwen in de vakgarage van der zweep.
Een prachtige Audi A3 gekocht met weinig kilometers, ten allen tijde vriendelijk geholpen en goede service.
Een garagebrdrijf waar je met plezier wordt ontvangen en je een ongedwogen sfeer aantreft. Klantvriendelijk personeel.
Snelle proffesionele en vriendelijke service! Kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zeker een garage die aan te bevelen is!
In december een mooie peugeot 307sw gezinswagen gekocht en onze oude ingeruild. Goede service en vriendelijk personeel! Een echte aanrader om hier een auto te kopen!!
Plezierig middelgroot autobedrijf met een totaal pakket en kennis van zaken. Prettige ongedwongen sfeer!
Met een goed gevoel heb ik hier een paar maanden geleden een auto gekocht. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden. Ik ben geholpen door een leuke verkoper die overigens heel erg professioneel was. Het is een dorpsgarage waar je met een gerust hart een auto kunt kopen.
klant vriendelijk en goede serves
Een aantal maanden geleden een auto gekocht. Ford fiesta 1.6 sport. Zeer vriendelijk ontvangen en goed begeleid tijdens de aankoop.
Super bedrijf, Wytse is een fijne vent. Ik wordt altijd super geholpen bij dit flexibele bedrijf.
Zeer prettig. Snelle en goede service.
Voor de eerste keer contact gehad. Vriendelijk ontvangen en op korte termijn afspraak gemaakt voor apk. De reparatie die er achterweg kwam werd in tegenstelling tot mijn vorige garage op goede en betaalbaar uitgevoerd. Zeer tevreden en van plan definitief over te gaan naar uw garage. Voor de goede orde: Mijn naam is Dijkslag, en geen Dijkstra.