Kom er al jaren, ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Snel en vriendelijk personeel. Prijs is normaal voor een niet merkgebonden garage
Na de koop van onze nieuwe auto verleende Vakgarage Van der Zweep een geweldige service! De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeer te spreken over deze garage.
Directe hulp, klantvriendelijk, betrouwbaar, eerlijke prijzen.
klantvriendelijk en Prima service!!
Soms moet je wel even opletten met de rekening, maar alles is bespreekbaar en er wordt goed mee om gegaan. Prettig bedrijf en prima service/onderhoud. Een auto kopen is wat minder bevallen.
Fijne behandeling snelle acties en goede service en zeer klantvriendelijk... met andere woorden: IK ben dik tevreden!
Mijn ervaringen met Garage van der Zweep zin prima, ga zo door. Opmerking over de digitale nota, je kunt niet zien waar deze vandaan komt, logo of bedrijfsnaam ontbreekt. De rokerij in de kantine moeten jullie ook verbieden (sorry monteurs) Gr Henk Kielstra
👍
Gebruikte auto gekocht, goede inruil gekregen voor eigen auto. Eigenaar klein van stuk, maar groots in service en vriendelijkheid, top bedrijf. Zeker aan te raden als je een gebruikte auto wilt kopen.