Ik ga al jaren naar van der zweep en ik word daar altijd prima en eerlijk behandeld. Niks te klagen over deze garage..
Goede kwaliteit van werkzaamheden. Komen afspraken na, zijn vriendelijk, betrouwbaar en klantgericht. Prima prijs ook.
Deskundig en rustig, Extra service verleend ook
Prima geholpen. Terwijl het druk is relatief snel geholpen. Vakbekwaam. Houden je indien gewenst op de hoogte. Enig punt van feedback is dat er eigenlijk tot aan de factuur geen zicht was op de kosten.
Gewoon goed.
goede nette service
Goede service. Bij auto brengen wordt je thuis gebracht. Na reparatie wordt de auto ook weer thuisgebracht. Verder een vriendelijke behandeling.
Altijd goed geregeld bij vakgarage vd Zweep
Altijd zeer correct en denken altijd mee! En lekkere koffie :)
Ik had een rammel rechtsachter onder de auto. Dit is snel en vakkundig opgelost.
Als je op zoek bent naar een betrouwbaar autobedrijf. Is Vakgarage van der Zweep in Wergea een juiste keuze.
rustig en beleeft geholpen
Vlot en vakkundig geholpen
Gezellig, is ook belangrijk
Zeer te spreken over service: vriendelijk geholpen en gaan door tot zaken tot tevredenheid zijn opgelost.
Snel, betaalbaar, vriendelijk.
vriendelijke mensen, goed overleg en komen afspraak na
vlotte hulp, leenauto is geen probleem bij apk niet zoeken naar 'noodzakeljke' reparaties
Goede service. Flexibel en snel
Tevreden hij is weer goedgekeurd.
Hoewel de klacht pas met de 2e behandeling werd afgedaan, heb ik er toch een goed gevoel aan over gehouden. De auto functioneert weer als van ouds. Ook de beschikbaarheid van een leenauto is positief.
Vriendelijk en vlotteen goede service
Bijzonder om vanaf station Leeuwarden gehaald te worden voor het bekijken van een auto. Reëel verhaal, neutrale bejegening, vertrouwen was wederzijds.
De punten die ik had aangedragen voor reparatie en de keuring zijn vlot gedaan, eerlijk over de kosten en snelle service
Top bedrijf en goede service en deskundigheid.