Heel prettig geholpen, door pech mijn auto achter moeten laten. kon gelijk een leenauto gebruiken. reparatie werd helder en duidelijk gecommuniceerd.
Prima klasse
Ongeveer 4 weken terug een mooie kleine auto gekocht. Helaas bleek dat mijn man er met lange afstanden er niet prettig in kon zitten, na contact te hebben gehad zijn we weer terug gegaan. De service die toen is geboden (het terug nemen van de gekochte auto) en het begrip wat er is getoond heeft ervoor gezorgd dat we een hele mooie Nissan note hebben aangeschaft. Erg blij met de service en met onze mooie auto.
vriendelijke medewerkers en goede service
Ach, ditmaal vette pech met onze gezinsauto! Na onderzoek actief meegedacht wat realistische optie er is. Ook ons mobiliteitsprobledm geweldig opgelost! Dank, dank en de doos gebak is dubbel en dwars verdiend!
Bij garage Van der Zweep auto uit Duitsland in laten voeren (VW Up GTI) en onze eigen auto ingeruild. Vanaf het eerste moment fijn contact gehad en alle afspraken zijn goed nagekomen. Voor ons heel fijn zaken gedaan, het voelt goed en we komen een volgende keer zeker terug, Wietse en Thijs, ontzettend bedankt!
Na telefonisch overleg ruim de tijd gekregen om na te denken over vervolgstappen. Goed advies gekregen.
We hebben onze auto begin augustus 2020 bij vakgarage Van der Zweep gekocht. We wisten dat er wat deukjes in de auto zaten, maar meteen afgesproken dat deze werden hersteld als de ‘deukendokter’ er weer zou zijn. Vorige week afspraak gemaakt dat de auto in het weekend naar de garage werd gebracht, zodat de auto maandag hersteld kon worden. Gisteren de auto weer opgehaald en de auto is als nieuw!! Een puik stukkie vakwerk! Ik zal vakgarage Van der Zweep ook aanbevelen bij familie en vrienden!!
Goede service, snel en zeer vriendelijk geholpen.
Aardige ontvangst, goed contact, alles snel gerepareerd.
Ik ben verder prima geholpen maar ik vind wel de prijs van de banden aan de dure kant. Vorig jaar bij de Kwikfit 2 nieuwe Michelin banden gekregen: 66 euro + 25 (montage/balanceren/ventiel/verwijderingbijdrage) Nu bij Zweep in totaal ruim 222 euro (incl BTW) op de nota (nog zonder werkplaatstarief van 15 euro?). 165/65r14 - michelin 174,82 Banden balanceren 0,00 Ventiel 4,96 Verwijderingsbijdrage band 4,00 BTW 38.59 Als ik nu bij de Euromaster (uitverkocht bij Kwikfit) kijk, zie ik 186 (incl BTW) euro staan. Dus ik vind de banden bij Zweep aan de dure kant.
Auto gekocht, na 2 dagen hoorde ik raar geluid. Garantie alleen op motor en versnellingsbak, maar ik mocht komen. Vervangend vervoer geregeld en met gesloten beurs alles geregeld. Top service met fijn personeel en begripvolle eigenaar.
Fijne garage, meedenkend, geen onverwachte kosten, duidelijk in afspraken.
Ze zijn enorm behulpzaam Controle ‘s goed en staan altijd voor je klaar
Vorig jaar aircopomp laten vervangen, na bijna een jaar werkte de pomp niet meer naar behoren. Men heeft alle tijd genomen om het probleem weer kosteloos op te lossen.
Vakgarage Van Der Zweep streeft naar tevreden klanten. En staat open voor aanmerkingen.
Top zoon garage in eigen Dorp vakkundig en correcte behandeling al jaren daar mijn onderhoud en aankoop van mijn auto
Een mooi bedrijf en we werden goed geholpen. Een vertrouwd adres.
Prima kwaliteit, Behulpzaam, Professioneel, Kundig. Ook op het gebied van caravan
Netjes, snel en naar volle tevredenheid.
Prima contact en service.
=)
Voor de eerste keer bij deze garage. Er hoefde alleen een APK uitgevoerd te worden. Garage voelt vertrouwd. Ben zeker van plan om hier terug te komen.
Het euvel is verholpen.
Ondanks drukte was er vrij snel een afspraak te plannen en heel belangrijk, er was vervangende auto beschikbaar!!!.