Ik er nu een jaar of 10 met mijn fiat punto'saltijd goed en eerlijk geholpen gewoon super
Snelle service, vakkundig en vriendelijk.
Mijn ervaring met Vakgarage Van der Meer zijn uitstekend. De servicebeurten worden correct en snel uitgevoerd. Ik heb de afgelopen jaren 2 maal een lekke band gehad. Als ik hiervoor hulp vraag, komt Keimpe direct langs om e.e.a te verhelpen. Hulde!
Prima advies, snelle service, vriendelijk personeel en scherpe prijs. Ik kom hier al jaren en raad deze garage iedereen aan!
Mijn ervaringen met Vakgarage vd Meer zijn uitstekend. Of je nu komt voor een APK, onderhoudsbeurt, reparatie of een wasbeurt: je wordt daar altijd vriendelijk en goed geholpen. Ze zijn echt pro-actief, dwz geven op tijd advies voor wat de eventueel komende vervangingen en of reparaties aangaat. Tot nu toe heb ik nooit het gevoel gehad dat ik voor de zaken bij garage vd Meer teveel betaal. Kortom: Ik ben een tevreden klant!
Altijd staat de personeel klaar om te helpen. Hun professionele advies en vriendelijkheid is voor mij de rede om terug te komen.
Ik kan er altijd terecht voor reparaties. Wordt vaak meteen verholpen. Klantvriendelijke benadering. Zo nodig advies.
zie bovenstaande
Wij zijn al een aantal jaren bij Keimpe! Geweldige service! Ik hoef maar te bellen of spontaan te komen....ik word altijd direct geholpen! Heel fijn om zo’n garage in de buurt te hebben. Daarom ook een auto daar gekocht! Service direct om de hoek! Bedankt Keimpe en andere medewerkers! Groet van Wietske Horrel
Goed, netjes, klantgericht.
Ik heb zelf weinig verstand van auto's maar ben door jullie nog nooit teleurgesteld. Ook als er een kleinigheidje is, kan ik zo langsrijden en wordt er even naar gekeken. De wasstraat is ook uitstekend! Kortom ga zo door, met vriendelijke groet, Jolanda Edes, Oenkerk
Altijd behulpzaam. Reparaties worden correct en deskundig uitgevoerd. Ook de onderhoudsbeurten worden vakkundig en goed uitgevoerd.
Goede service ,zeer klantvriendelijk
Ik kan alle tijden bij de garage terecht en wordt dan vakkundig geholpen. Ik ben daar terecht gekomen omdat het fijn in de buurt is en omdat er niet moeilijk wordt gedaan als er eventueel een tijdelijke vervanging van de auto wordt gevraagd.
Vertrouwde garage waar je rustig een auto kunt kopen. Zelf bij deze garage een Lancia gekocht.
Wij hebben bij jullie de BMW 330 CI gekocht. Een zeer leuke ervaring goed geholpen en uitstekende levering Jullie hebben een mooi bedrijf succes in de toekomstv
Een prettige garage, die eerlijk advies geeft over klachten en reparaties
Nieuwe banden laten monteren.
Rinia van Nautaweg 4 B
9061AE Gytsjerk