Altijd goede service ook als er een spoedklus aan de orde is.
Gisteren wederom na een zoekopdracht een mooie auto gekocht en de oude ingeruild. Korte lijnen en prettig contact.
Vlot werk en ze houden je goed op de hoogte.
Vakbekwaam en vriendelijk personeel. Snel en goed weer op weg!
Snel geholpen bij pech. Goede service.
Goed geholpen en professioneel
Vriendelijk en vakkundig.
Mijn auto was snel weer klaar, kk kon hem de zelfde dag weer ophalen.
Ik wordt altijd goed geholpen en er wordt met je meegedacht. Onze oldtimer en gewone auto is in vertrouwde handen.
Duidelijke afspraken . Afgehandeld zoals afgesproken.
Mijn auto had een merkwaardig geluidje. Het bleek een stabilisatiestang te zijn die losgeraakt was. In no time gefixt! Hartelijk dank en ik ben blij met deze betrouwbare garage met aardige mensen.
Overal hebben ze direct een oplossing voor en staan altijd voor mij klaar als er iets met mijn auto is!
Prima service en kwaliteit, prettig contact
Er word altijd naar gekeken of het jou goed uit komt ,om het voertuig te laten nakijken..
Ga zo door
Goede omgang en goed herstel auto
Klantvriendelijk, super service en deskundige vakmensen.
Mijn oldtimer krijgt altijd de benodigde service en er wordt met je meegedacht.
Goede service en advies.
Prima op de hoogte gehouden en scherp advies gekregen op het verlopen van de APK.
Goede service worden altijd snel geholpen ook als het even snel tussen door moet
Bij garage vd Meer is een afspraak gemakkelijk gemaakt. De mensen zijn vriendelijk en altijd tot hulp bereid. Ook de pro-aktieve opstelling is uitstekend. De auto wordt keurig afgeleverd en de kosten voor keuring en reparaties/beurten vallen toch wel mee. zeer tevreden over vakgarage vd Meer
Prettig in de omgang, geen flauwekul.
Goed geholpen, leenauto meegekregen.
Garage vd Meer : Praktijk mannen.... doen wat afgesproken is, komt of moet de reparatie enof onderdelen anders , wordt er eerst even gebeld !
Rinia van Nautaweg 4 B
9061AE Gytsjerk