Bijna 25 jaar geleden mijn eerste Golf bij Keimpe gekocht en sindsdien klant gebleven. Heb bij een dealer vaak het idee dat die veel te duur zijn en je onnodige of discutabele reparaties opdringen. Bij reparaties buiten het afgesprokene belt Keimpe altijd even voor overleg.
Vandaag 3 augustus voor kleine beurt en APK geweest, omdat ik slecht ter been ben auto wordt voor mij gewassen. Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Wat prijs aan gaat ook een aanrader. Beveel deze garage zeker aan.
Altijd prima geholpen ook voor het vervangen van een.lampje kan je direkt terecht
Van der Meer is een fijne garage: Persoonlijk contact, vriendelijk en met kennelijk hetzelfde doel als ik: Voor zo weinig mogelijk kosten mobiel blijven. Beide doelen worden steeds weer gerealiseerd: Goedkoper krijg je het volgens mij niet en ik rijd nog steeds zonder zorgen. Volgende keer weer naar Gytsjerk (ik rijd er graag even een stukje voor, namelijk uit Leeuwarden).
Eerlijk bedrijf die met de klant meedenkt.
We kunnen altijd snel terecht met problemen. Duidelijke communicatie en een betrouwbare service.
Uitstekende service en vakwerk. Als iets duurder uitvalt hoor je dat altijd vooraf, gratis leenauto en geen onzinverhalen.
Een fijne vakgarage waar je altijd vriendelijk wordt geholpen. En uitstekend begeleidt in het aankopen van een auto in het buitenland.
Deskundig, betrouwbaar en vriendelijke service.
Er is altijd wel mogelijkheid voor een afspraak op korte termijn, ook wanneer het mij goed uitkomt. Goede service, goede prijzen.
Prima vakgarage
Wij komen al jaren bij Vakgarage van der Meer en worden altijd heel goed geholpen.
Klant is koning
Al sinds 2004 onze 73er kever cabrio hier in onderhoud. Dat zegt genoeg
Vriendelijke, behulpzame vakmensen die met de klant meedenken.
Zeer goede service, klantvriendelijk en vakkundig personeel. Prijs-kwaiteit is ook prima.
Prima onderhoud en afspraken. Ook een belletje als er meer moet worden uitgevoerd vind ik altijd goed.
Bij een kleine of grote beurt of APK en er moet een dure reparatie worden uitgevoerd wordt er met de klant gebeld.
Dit is mijn vaste garage geworden. Altijd vriendelijk, goede snelle professionele service. Denken mee en vragen niet de hoofdprijs.
vlot open en vriendelijke benadering.
Wij zijn altijd op een goede, correcte manier op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en kosten die dat met zich meebrengt. Geen lange wachttijden
Als het even niet uitkomt, doen ze ook niet moeilijk over de rekening en daar zijn wij heel blij mee.
Prima service /prima prijs / voor heel Gytsjerk en omstreken warm aanbevolen !
snel netjes en goedkoop
Garage van der Meer kan zich terecht een vakgarage noemen. Met deskundigheid wordt onze Focus en Peugeot goed onderhouden tegen een redelijke prijs.
Rinia van Nautaweg 4 B
9061AE Gytsjerk