Prima garage
We komen nu al meerdere jaren bij deze garage. De service is erg goed. Bij kleine mankementen worden deze vaak direct verholpen. Verder is de prijs ook erg gunstig. Qua uurtarief zijn we bij andere garages heel andere prijzen tegengekomen.
snelle en deskundige reparatie
Vriendelijk en behulpzaam
Ik wordt altijd prima geholpen en krijg voldoende antwoord op vragen.
prima, klantvriendelijk, snel
Ik kom al meer dan dertig jaar bij van der Meer en was, -is een goede en persoonlijk mee denkend garagebedrijf
Al 2 jaar laat ik onderhoud en APK uitvoeren door deze vakgarage. Ook heb ik mijn vorige auto via deze vakgarage snel kunnen verkopen. Deskundige en klantgerichte werkwijze en altijd tevreden over de wijze waarop ik geholpen wordt! Nog een pluspunt: wasboxen en wasstraat aanwezig.
Al vele jaren zeer tevreden over APK, reparaties en advies
Al bijna 20 jaar een zeer tevreden klant.
Ik weet zelf weinig van motoren en heb geen verstand van autotechniek. Ik zoek dus altijd een vakgarage waarbij vertrouwen en vakmanschap op een gedeelde eerste plaats staan. Vertrouwen, omdat ze mij van alles wijs kunnen maken. Vakmanschap, omdat het tiptop in orde moet zijn. Na enkele minder goede ervaringen heb ik bij Vakgarage van der Meer het juiste adres gevonden. Naast mijn privéauto hebben we nu ook de wagens van communicatiebureau Terwisscha & Wagenaar in Leeuwarden bij Van der Meer in onderhoud. Altijd punctueel, keurig een seintje als er wat moet gebeuren, nooit ongevraagde reparaties (er wordt altijd even gebeld en overlegd als ze iets onverwachts tegenkomen) en uitermate prettig en persoonlijk in omgang. En - niet onbelangrijk - ze hanteren hele nette prijzen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.
Als jonge bejaarde van bijna 80 en gelukkig nog steeds met plezier op stap met mijn Peugeot heb ik zo nu en dan technische vragen. Steeds worden deze direct tot tevredenheid opgelost.
Voor APK en jaarlijks onderhoud kom ik al jaren bij van der Meer. Maar ook als ik een geluid of een rammeltje aan mijn auto hoor en in de buurt ben, kan ik aankloppen en is (in dit geval) Keimpe altijd bereid een klein stukje mee te rijden en mee te luisteren. Meestal stelt hij me gerust :-). Sfeer is laagdrempelig en gemoedelijk. Er wordt met je meegedacht. Het zijn mensen met een groot hart voor hun vak!
We zijn dik tevreden,top!!
Klantgericht in prettige sfeer
Al jarenlang een tevreden klant
Onderhoudsbeurten/APK altijd goed bevallen.
Prettige no nonsense garage, houd van de kleinschaligheid en snelle service!
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, kan er met vragen terecht, hoef nooit lang te wachten. Kleine klusjes (vervangen van een kapotte lamp bv.) kunnen meestal direct worden gedaan. Als ik vraag om hulp bij de wasstraat is dat ook geen probleem, heel fijn.
Bellen afspreken en afhandelen.
vriendelijk en behulpzaam
Heel behulpzaam voor een alleenstaande zoals ik. Afspraken kloppen precies. Iedereen is vriendelijk.Ik ben al jaren klant en heb nog nooit klachten gehad.
Zie boven
Tevreden klant
reparaties en apk goed: duidelijke uitleg en overleg over vervangen onderdelen/banden; bij onverwachte pech snel hulp
Rinia van Nautaweg 4 B
9061AE Gytsjerk