Vakkundig en snel
zeer behulpzaam en klantvriendelijk
Deskundig en vriendelijk personeel. Ik werd gebeld toen er extra onderhoud nodig was, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. De auto wordt gewassen afgeleverd.
Altijd goede service, ook voor een kleinigheid tussendoor. Doet in een bijzondere situatie zelfs een stapje extra.
Al jaren met heel verschillende automerken prima geholpen, ook ooit snel bij technische pech een dorp verderop. En gelukkig gewoon een vakman en geen glimmende juffrouw achter de balie, waardoor bij anderen de eerste € 40 op de rekening verschijnt...
Heb je een mankement aan je auto, dan kun je altijd snel terecht
Zeer vriendelijk, altijd beschikbaar, uiterst deskundig. Daarnaast krijg je hier een eerlijk verhaal en een eerlijke prijs. Ten zeerste aangeraden.
Omdat ik wat slecht te been ben wordt ik geholpen bij het autowassen hij wordt voor mij afgespoten en in de Carwash gezet. Hele goede Service met alles.
De afgelopen periode heb ik wel eens een grote beurt uit laten voeren door vakgarage van der Meer in Gytsjerk. Ze bellen altijd even om te vertellen wat er gerepareerd moet worden en wat dag ongeveer gaat kosten. De deskundigheid en advies stel ik ook zeker op prijs.
Vriendelijk, professioneel en servicegericht. Iedereen staat voor je klaar met een advies of een oplossing. Informele en ongedwongen sfeer. Uitstekende prijs/kwaliteit!
Vaklui die ook liefhebber zijn van oudere automodellen
Al jaren klant en altijd correct en deskundig geholpen! Kan iedereen deze garage aanraden, hier wordt de klant nog echt persoonlijk te woord gestaan. Ook zoekopdracht van een andere auto behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.
deskundigheid en vriendelijkheid al meer dan12 jaar!!!
Vriendelijke mensen komen afspraken na bij onverziene word de klant gebeld en er wordt een passende oplossing gezocht ben er al jaren klant prima bedrijf
Goede service. Vakkundig geholpen
Ik liep na het wassen van mijn auto even naar binnen omdat ik een gek geluid hoorde bij mijn auto. De monteur ging direct kijken, ontdekte snel het euvel en binnen 10 minuten was er een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen. Prima service!
Als verwacht.
Mijn accu werd vervangen terwijl ik wachtte. Dat was erg prettig. Er moest nog een ander onderdeel vervangen worden, maar dat paste niet. Hiervoor ben ik nog in afwachting van het nieuwe onderdeel.
👍
zeer goed en heeft begrip voor de klanten.
Goed advies, prima service en prima reparaties (indien nodig)
Prima garage en heel behulpzaam top.
ik ben heel tevreden goede service ook bij de wasstraat
goede prijs, snel terecht, goed geholpen
Goeie en deskundige service in de werkplaats alsmede ook bij de autowasstraat. Ook voor een goeie 2dehands auto kun je terecht bij Van der Meer. Ik heb mijn wensen doorgegeven en Sietse heeft daar de juiste auto bij gezocht.
Rinia van Nautaweg 4 B
9061AE Gytsjerk