Prims
Het jaarlijkse onderhoud en APK van onze Cross Polo is weer vakkundig uitgevoerd en zorgt ervoor dat je vertrouwd op pad kunt gaan.
Prima geholpen, uitstekende uitleg echt top
Wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Ben super goed geholpen dank daar voor !! Het
Altijd bereikbaar, meedenken en vriendelijk
Netjes en schoon . Zeer vriendelijk personeel.
Bij Vakgarage Stolwijk ben ik fantastisch geholpen! De service is uitstekend, en alles wordt in goed overleg besproken. Ze nemen de tijd om uitleg te geven en denken echt met je mee. De vakmensen daar werken snel en professioneel, en je merkt dat klanttevredenheid voorop staat. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote onderhoudsbeurt, je weet altijd waar je aan toe bent. Betrouwbaar, vriendelijk en deskundig – precies wat je zoekt in een garage. Een echte aanrader!
Duidelijk contact, snelle service
Service zeer professioneel.
goed geholpen
Denkt in belang van de klant.
Mijn eerste ervaring met deze garage was een verademing, had door een plotselinge lekke band een afspraak gemaakt voor het plaatsen van een nieuwe band en kon direct de auto brengen. De volgende dag zoals afgesproken was alles tot in de puntjes verzorgd in een bijzonder prettige en vriendelijke sfeer. Ga zeker in het vervolg voor keuring of reparatie zeker terug naar deze garage.
Wij hebben onlangs onze auto aangeschaft, waren al klant en zijn wederom weer heel goed geholpen. Prima service en beantwoording van al je vragen.
zoals altijd werd ik vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik ben heel goed geholpen. Netjes gebeld en mij is verteld wat de kosten zijn.
Zeer klantvriendelijk bedrijf en goede service.
Goed geholpen, eerlijk advies en goede, eerlijke informatie over de auto waardoor ik goed een beslissing kon nemen. Vriendelijk, en behulpzaam.
Uitstekend geholpen door de eigenaar. Afspraken werden nagekomen en er werd alle tijd voor ons genomen om onze vragen te beantwoorden. Auto gekocht voor een nette prijs en we zijn er super blij mee! Hier kunnen andere garages en merkdealers een voorbeeld aan nemen.
Voordat de reparaties worden uitgevoerd even een belletje en overleg. Na overleg en akkoord worden de werkzaamheden snel en zorgvuldig uitgevoerd. Na een aantal uren de auto weer opgehaald. Op naar veel veilige kilometers.
Goed service, alles volgens afsprak(en). Vakmanschap op hoge nivo, Ik blijf hier komen want ze zijn betrouwbaar en deskundig.
Altijd top service! Denken goed met je mee en willen je echt helpen.
Er klant vriendelijke!
Nijverheidsweg 36