Altijd vriendelijk, vlotte service, bekwaam personeel
Klantviendelijke garage en redelijke prijzen.
Auto gekocht. Snelle service en persoonlijk contact
Direct gehandeld, alles in overleg. Heel fijn.
Auto voor beurt en APK Later keurig gebeld over welk onderhoud en de verwachte kosten
Waar andere afhaken komt Jacco met 2 vervangende banden naar Gouda om de 2 lek gereden te vervangen. Service zoals je het verwacht maar niet overal krijgt.
Wordt door jullie goed geholpen.
Van apk tot reparatie alles is weer als vanouds geregeld
De monteur heeft aandacht voor mijn vragen.
Met een kapotte ruitenwisser kwam ik langs tegen sluitingstijd. Gelukkig was de ruitenwisser op voorraad en werd ik meteen geholpen. Top!
Prettig contact, altijd bereid om mee te denken. Vakkundig advies, vlot geholpen. Ik kom al jaren bij vakgarage Stolwijk, hebben mij door de jaren met raad en daad bijgestaan.
We zijn snel en goed geholpen. Uitstekende klantgerichte service.
Al mijn vragen zijn beantwoord , mijn auto werd gehaald en gewassen weer keurig teruggebracht , alles is netjes telefonisch afgewerkt , en de auto is weer gekeurd zodat ik weer hopelijk een jaar verder kan . Ik vind het super fijn .
Prima geholpen en meegedacht.
Kreeg herinnering mail over mijn bijna verlopen APK. Op korte termijn kon mijn auto gekeurd worden, alles prima geregeld!
Weten waar het om draait Goede service
Was zoals altijd weer goed. Er wordt geregeld dat mijn auto wordt teruggebracht van Stolwijk naar Bergambacht als ik hiervoor zelf niemand kan vinden om met mij mee te gaan.
Net terug met mijn Kalos, auto rijd weer prima. Duidelijke taal, geen onzin doen wat nodig is en jagen je niet op onkosten. Ik zeg een aanrader.
Denken mee en komen professioneel en klantvriendelijk over.
Betrouwbaar bedrijf .
Voor spoed of gepland, de omgang, dienstverlening en scherpte is hoogwaardig!
Goede service, klantvriendelijkheid en zeer behulpzaam
Nijverheidsweg 36
2821AW Stolwijk