Zie boven.
Goed advies. Heldere afspraken, goed werk.
Zeer deskundige monteurs
Zeer goede service, een vertrouwd adres
Breng mijn auto er al jaren altijd tevreden.
Digitaal een afspraak inplannen is ideaal. Het personeel is vriendelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de benodigde reparatie en de kosten.
Duidelijk zijn en daar naar handelen
Goede evaring
Goede service, direct geholpen en de kapotte airco was weer werkend gemaakt. Maar daar betaal je dan ook voor.
Altijd weer prettig geholpen.
vakmensen
Aankoopkeuring laten uitvoeren. Aandachtig gedaan, alle vragen van mij beantwoord, tijd genomen om alles te bespreken.
Vlotte afspraken en goede service.
Goede communicatie
prima en vlot geholpen
snelle service en reparatie
garage waar je gelijk de eigenaars te spreken krijgt en waar je eerlijk en netjes wordt behandelt. en altijd netjes te woord wordt gestaan. en je op ze kunt rekenen als er wat met je auto aan de hand is.
Fijne garage, vriendelijke medewerkers en zeer vakkundig
Prettig geholpen, gebeld over de kosten vooraf. Alles keurig gerepareerd.
Er wordt fijn meegedacht, niemand draait je een poot uit. Ik kom er al dik vijftien jaar, geen enkele keer teleurgesteld.
Denken meekom probleem op te lossen. Altijd oplossingsgericht bezig.
prima zeer snelle actie!
Vriendelijk geholpen