Ik ben uiterst tevreden
Goede kennis van zaken en als klant prima geholpen.
De service is goed: je krijgt netjes een reminder voor zowel onderhoud als apk. Je afspraak is zo gemaakt. Je wordt altijd vriendelijk geholpen koffie staat altijd klaar. Geen probleem lijkt te groot als dit wel zo lijkt wordt er even netjes contact opgenomen om te overleggen en tot een passende oplossing te komen . Kortom veel fijne ervaringen waarom ik terug blijf komen.
Uitstekend.
Service als altijd en helder. Klantvriendelijk.
Vakgarage Roest levert uitstekend werk en de contacten met de diverse medewerkers zijn altijd heel plezierig. Het zou wel wat schelen als de prijsopgaaf voor een reparatie iets nauwkeuriger zou zijn.
Ze komen hun beloftes na.
Goed familie- en lokaalbedrijf, komt afspraken na en vriendelijke mensen
Mooie auto gekocht voor een redelijke prijs. Goede service en garantie. Goed bereikbaar en afspraken nakomend!
Vakkundig, betrouwbaar en goede service
Onze ervaring met verkoop was gewoonweg goed. De aflevering vonden wij minder want het was tenaamstellen en that’s it… Geen uitleg en er zat maar 1/4 benzine in de tank terwijl wij voor de afleverbeurt €995,- hebben betaald. Thuis aangekomen bleek ook dat de polis voor Pechhulp ook nog niet afgesloten was, dus er achteraan bellen. Al met al is deze Peugeot wel een mooie aankoop waar wij nog jaren plezier van hopen te hebben!
Nog ouderwetse dorps garage Met vriendelijke mensen.
Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd
Keurig geholpen,snel na de afspraak een duidelijke factuur in je mailbox
Goeie servicr. Vriendelijk personeel.
Fijn personeel, goede service. Je wordt goed geholpen.
gezellige en er staat altijd een bakje koffie klaar voor je.
Je wordt goed geholpen
Ik was gericht aan et zoeken naar een bepaalde auto toen ik mijn auto zag bij Vakgarage Roest. Vanuit Utrecht naar Goudriaan gereden. Hele plezierige ontvangst. Je kunt echt merken dat het een familiebedrijf is. Vakbekwame mensen, vriendelijk op een natuurlijke manier niets overdreven. Veel informatie gekregen en uiteindelijk samen een goede deal gemaakt qua inruil. Ook de ophaaldag was goed geegeld. Ik zou zeker nog een auto kopen bij Vakgarage Roest. Bedankt voor de goede sevice.
Betrouwbaar en komt alle afspraken perfect na. Keurig bedrijf met een hoge klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader.
je word supergoed geholpen en netjes
Vertrouwde service en flexibel
Correcte afhandeling bij problemen.
Postkade 172 a
2977AG Goudriaan