Fijne vriendelijke mensen werken hier. Ik ben snel en kundig geholpen. ik zou hier zeker weer komen.
Goede voorlichting betreffende de reparatie / onderhoud. Kijken verder dan alleen wat de opdracht is en geven zo nodig advies.
Alleen een accu laten vervangen en kon de auto naar 2 uur alweer ophalen. Hij rijdt weer als een speer. De garage zit voor ons op loopafstand, wat heel erg prettig is. Het zijn allemaal vriendelijke mensen die altijd bereid zijn om je ook even tussendoor te helpen met iets kleins. We komen er al jaren en zijn nog nooit teleurgesteld. Topgarage!
Heb bij deze garage altijd een goed gevoel, wordt vriendelijk geholpen en denken altijd met me mee
Goed snel en vakkundig
Behulpzaam, snel en eerlijke prijs
Eerste keer dat ik mijn auto naar garage Gopal heb gebracht. Echt fantastische service, snel en goed geholpen, een aanrader!
Aardige personeel en een goede service.
Ik had deze al een keer ingevuld maar doe het graag nog een keertje Wat ik ben zeer te vrede over de service .Zeker het weer terug brengen en het weer ophalen
trillingen links voor in de auto onderzocht en opgelost
Aangenaam
Goed.
Het duurde allemaal wat langer dan ik had verwacht, maar wat wil je ook met een 14 jaar oude auto. De service is prima en de garage houdt op geweldige wijze rekening met mijn lichamelijke beperkingen.
Mijn ervaring is goed, merkwel dat ze druk hebben om even terug te bellen vandaar geen 5
Ze checken netjes alles wat je vraagt, komen afspraken na en geven advies. Heel netjes!
Goed, snel en kundig geholpen
Kundig, snel, vriendelijk
Na contacten van garage is alles opgelost het was een misverstand ik ben zeer tevreden
Originele beoordeling
Er werd me doodleuk verteld dat mijn dimlichten waren afgesteld tegenover een flinke meerprijs. Dit is gewoon een verdienmodel.
Snel, vriendelijk en uitstekende service van mijn APK
Er was op zeer korte termijn plek t.b.v. een APK keuring en de persoon aan de telefoon dacht met me mee wat een makkelijke tijd was om de auto te brengen. Tijdens de keuring werden enkele afwijkingen gevonden en hiervoor werd ik gebeld om door te nemen wat dit betekende en wat de kosten waren. Prijzen zijn schappelijk. Goed ervaring!
Ik kan hier altijd heel snel terecht en heb altijd snel mijn auto weer terug! Verder eerlijk en doen geen onnodige reparaties als het nog even kan wachten bijvoorbeeld.
Idem
Mijn auto was snel gerepareerd tegen een hele redelijke prijs. Dank jullie wel!
Er werd niet gereageerd op vragen gesteld via mail of telefoon "je krijgt wel een belletje" En mijn infodisplay is niet gerepareerd. Wel 69 euro pleitte dat wel! Afrader. Ik denk ook niet dat ik ooit nog zaken met ze doe!