Snel afspraak te maken en goed en eerlijk advies. Denken graag met je mee
Prima apk service.
Je wordt goed geholpen en zijn heel vriendelijk.
They were quick, very professional and provided and excellent services. Would definitely recommend and visit them for any further needs in the future.
Zeker aan te bevelen
Ik werd verwacht, alles keurig op tijd. Auto gekeurd. Kan niet veel meer melden.
Gopal is altijd goed. Familiebedrijf, al jaren zelfde monteurs. Beleefd, snel, overleggen altijd bij meerwerk. Soms twijfel ik of alle ingrepen noodzakelijk zijn, maar op de lange termijn blijft je auto gewoon in goede motorische conditie. Hun adviezen getuigen van inzicht in mechanica en elektronica. Gewoon heel veel verstand van auto's.
Altijd flexibel, hele goede service en betrouwbaar.
Kom al een paar jaar voor mijn apk en grote beurt en t lijkt wel of het bedrijf met de jaren steeds beter en zorgvuldiger werk levert. Heel blij mee.
Ik bracht mijn auto vroeg in de ochtend. Uiterlijk om 13:00 uur zou ik 'm weer op kunnen halen. Om 14:00 nog niets vernomen. Gebeld, de dame aan de telefoon gaf aan dat er iets tussen was gekomen maar dat ik elk moment gebeld kon worden dat mijn auto klaar was. Weer anderhalf uur later zelf maar gebeld .... Dat was niet relaxed want mijn complete programma voor die middag viel in het water hierdoor. Verder goed service voor wat betreft de kleine beurt
Goed geholoen en auto goed onderhouden
Ik wilde mijn auto APK laten keuren. Vakgarage Gopal had diezelfde ochtend nog plek en hebben mij superfijn geholpen. Ik hoop natuurlijk dat mijn auto het helemaal goed blijft doen, maar mocht er weer iets aan de hand zijn, weet ik naar welke garage ik ga!
Wij zijn al jaren bij Vakgarage Gopal. Vriendelijke familiebedrijf met servicegericht personeel. Altijd goed en snel geholpen. Echte aanrader als je een betrouwbare garage zoekt!
Ik had een afspraak voor een apk en werd direct geholpen. Ik kon even koffie drinken en een half uur later was de auto gekeurd en was er een kleine reparatie uitgevoerd. Top garage!
Helemaal goed en netjes geholpen, dank!
Prima garage . Was mijn eerste maar niet mijn laatste
Snel geholpen en voor zo ver ik kan beoordelen ook kundig
Zeer deskundig en ervaren, Duidelijk, helder. Kom al jaren daar, ben erg tevreden. Ben niet van plan weg te gaan, je voelt je welkom. Je weet wat je aan ze hebt.
Auto kon al met twee paar dagen gekeurd worden en wat gedaan moest worden om hem goedgekeurd te krijgen kon meteen gedaan worden. We zijn er heel blij mee.
Garage Gopal verricht uitstekend werk. Je kunt op ze vertrouwen. Afspraak is afspraak. Werk wordt op tijd geleverd. Vakmensen die aan je auto werken. Je betaalt nooit te veel. Goede bereikbaarheid. Wachten onder het genot van een bak koffie kan altijd.
Goede en fijne garage ben al jaren klant tot grote tevredenheid.
Altijd keurig geholpen! Alleen maar positief.
Ik kwam met een klank in de motor van mijn auto. Het team heeft hard gewerkt om mijn probleem op te lossen. Het is uiteindelijk gelukt. Bedankt!