Bij Vakgarage Gopal word ik altijd goed en netjes geholpen!
Direct dezelfde dag geholpen: TOP
Prima garage, duidelijke afspraken en goede service.
Vorige week heb ik mijn auto voor een APK keurig naar Gopal gebracht. Ik werd keurig gebeld - volgens afspraaak - over de kosten die hieruit voort zouden komen. Het bleek in totaal om bijna 1600 euro te gaan. Ik was erg geschrokken van deze hoge kosten omdat ik dat niet had verwacht. Ik heb vervolgens om een second opinion gevraagd en daaruit bleek dat een andere garage dit waarschijnlijk goedkoper kon doen. Toen ik vertelde dat ik de auto elders liet maken, kreeg ik te horen dat een deel van de reparaties niet noodzakelijk waren voor de APK. Bij het ophalen werd mij nog een korting aangeboden, maar ik heb vriendelijk bedankt. Uiteindeljk is de auto voor een derde van de offerte gerepareerd en gekeurd. Deels doordat een deel van de reparaties niet noodzakelijk bleken en deels doordat het vervangen van de katalysator niet nodig bleek. Al met al ben ik dan ook zeer ontevreden over de gehele gang van zaken.
Ik heb een zeer goede ervaring.
Prima nette garage, mensen staan je keurig te woord en snelle service.
Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Een vriendelijke, snelle en bekwame services!
Top! Vriendelijke mensen met kennis van hun vak! Een dikke 10!
Ik ben goed snel en vakkundig geholpen vriendelijke mensen
Top.geen lange wachttijd ,op tijd klaar ,vakkundige mensen.