Ik kom hier al jaren en heb alleen positieve ervaringen.
Snel en vakkundig geholpen
Kon snel terecht, redelijke prijs voor de dienst.
Kom er al jaren altijd prima service
Ik kwam voor een banden wissel maar was opzoek naar een garage waar ik langere tijd weer kan blijven, ook voor onderhoud en APK. Ik werd enorm vriendelijk geholpen en binnen een uur (zoals afgesproken) stond ik weer buiten met mijn nieuwe banden. Gelijk afspraak gemaakt voor onderhoud en vervolg, raad deze garage iedereen aan!
Het was de eerste keer dat ik de garage bezocht, maar komt zeker terug als ik ze weer nodig heb voor mijn autootje!! Zeer tevreden op alle fronten.
Eventuele Reparaties worden na overleg zeer snel gedaan. Wordt meteen gebeld al auto klaar is
Prima goede service
Alles goed en snel gedaan, bandemwissel
Ik heb pas weinig ervaring maar tot nu toe ben ik zeer tevreden
In de ochtend mijn auto gebracht, afstemming over onderhoud, offerte ontvangen, allemaal prima. Eind van de dag mijn auto opgehaald, rijdt als een zonnetje :)
Mijn auto stond met daar 4 lekgestoken banden in de privé parkeergarage van ons appartementencomplex. Ik moest daarom 2x twee velgen met lekke band van nieuwe banden laten voorzien. De banden heb ik via internet gekocht en bij de firma Gopal als montagepartner laten afleveren. Ze waren zo aardig om dat tussen de al bestaande afspraken in te doen. Klasse dus, want ik was door de flexibele service 2x snel geholpen!!
Ik ben prima ontvangen na afspraak te hebben gemaakt online. Mijn auto was gemaakt binnen een dag
Naar tevredenheid onderhoud uitgevoerd
Heel fijn geholpen door een leuke garage die super flexibel is en heel erg fijn meedenkt!!
Zeer goede communicatie en service. Kwaliteit van werkzaamheden zeer goed en alle mensen zeer klantvriendelijk.
Voor elkaar
Snel service van zomer naar winter banden met zanden en balanceren.
Heel tevreden
Helemaal tp
Top garage goede service
Super garage,Vriendelijke mensen,doen wat ze moeten doen Gr Nikos
Aardige mensen die kennis van zaken hebben
koel vloeistof en rem vloeistof laten vervangen Daarna had ik allerlei alarmlampjes in mijn dashbord branden. Gebeld en langsgegaan, laptop ingeplugd en alle errors eruitgehaald. TOP