Mijn ervaring was, afgezien van de afgesproken tijd, goed.
Men repareert erg goed, goede service, brengt je naar huis,enz. Veel kennis over je meek auto.
Zeer vriendelijk en volgens afspraak alles uitgevoerd.
Alle werkzaamheden die aan mijn auto zijn uitgevoerd heb ik als klant van Garage Gopal het zeer Positief ervaren.
Ik kom er al jaren en deze keer was m'n APK in no-time uitgevoerd.
Airco laten repareren van onze camper. Duidelijke uitleg over de reparatie en te verwachten kosten. Reparatie conform afspraak uitgevoerd. Vriendelijke mensen. Wel afwachten want reparatie is net pas uitgevoerd.
Helemaal top!
Heel klantvriendelijk, goeie service. Denkt altijd mee. Heel behulpzaam.
Radiateur was stuk, kon meteen terecht en de volgende ochtend was die al klaar!
De persoon die mij hielp gaf de hoop niet op en repareerde mn auto...toch!! Zeer aan te raden
Ik kon heel snel een afspraak maken.
Een fijn familiebedrijf, waar met aandacht gewerkt wordt.
mijn auto moest apk keuring ondergaan. dar is goed gegaan.
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was zeer goed! Klantvriendelijk personeel, professioneel advies en transparant met prijsopgave. 's Ochtends de auto gebracht, vakkundig beoordeeld en gerepareerd. Nog dezelfde dag kon ik de auto weer ophalen. Ik ben zeer tevreden! TOP gedaan!
Vriendelijke werknemers. Je kan rustig n boekje lezen n wat drinken. Alleeen heb ik wel lang moeten wachten . Dat vond ik minder. Ik maak gauw n afspraak om langs te gaan om de auto te makn
Snelle en betaalbare reparatie van de airco.
Ze helpen meedenken( prijs) geven je meerdere opties. Advies wat je beste kan soortig een stappenplan maken. Ook goed bereikbaar telefonisch en ook locatie. Ik ga zeker terug!!
Klantvriendelijk
Ik had 2 eenvoudige vragen gesteld; verwisselen onderdeel (zat vast, ja, maar uur? Zo gemakkelijk) En uitlezen computer omdat daar naar mijn idee iets geks in zit. Dat is gewoon niet gedaan. Dus nee; Vakgarage niet nog een keer
Ondanks topdrukte bij de garage alsnog snel geholpen en mijn airco was binnen een paar uur weer bijgevuld en werkend!
Werd goed geholpen en te woord gestaan zo als het hoort.
Alles prima opgelost
Goede Service en snel een afspraak!