Pech onderweg: hulde aan Henk Dijkstra die snel ter plekke was, geweldig.
Al jaren heb ik (naar volle tevredenheid) de auto in onderhoud bij vakgarage Dijkstra!
HIER KOM IK AL JAREN GEWELDIGE BETROUWBARE GARAGE
Makkelijk bereikbaar en in goed overleg wordt onderhoud aan de auto gepleegd.
Jaarlijkse APK weer gereed. Ook de tussentijdse controlebeurten worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd.
ok
Snelle service!
probleem met linker koplamp wordt niet opgelost
Iedereen staat altijd met raad en daad paraat.
Snelle en vakkundige reparatie. Kom hier al jaren naar volle tevredenheid!
Zaterdag panne..maandagmiddag weer rijklaar!! Top!!
Is uitstekend
prima garage, prettig personeel, goed werk
Wij, 4 auto's, laten al het onderhoud, reparaties en keuringen hier doen. De klassieker (40jr) in goede handen, net als de twintigers en de nieuwe, de kennis en kunde is hier fantastisch.
klantvriendelijk vakmanschap een tien prima service
Aardige mensen en ze zijn deskundig
zeer behulpzaam. snel en kundig. eerlijk.
heel positief, vakbekwaam met respect en degelijk onderhoud voor een goede prijs. storingen worden echt verholpen en er wordt goed overlegd.
Snelle en vakkundige beurt. Airco onderdeel besteld en het onverwachte probleem nog voor onze vakantie verholpen.
zeer goed
Altijd goede service en zeer vakbekwaam.
Je wordt altijd goed geholpen,vriendelijke mensen en er is altijd een oplossing voor je die ze dan maken en leuke mensen van de administratie je krijgt altijd koffie als je moet wachten en als het langer duurt een reparatie krijg je een Garage auto mee super toch voor ons een geweldige Vakgarage en het vakgebied is top dus van ons een dikke tien
Al jaren laat ik mijn auto voor een kleine- of grote beurt tot volle tevredenheid door garage Dijkstra uitvoeren. Ze staan altijd voor je klaar ook bij pech! Redelijke prijzen en je wordt altijd ingelicht als er meer kosten verwacht worden. Kortom, een prima garage met vakmensen!
Altijd een prima ervaring hier, ouderwetse allround dorpsgarage met moderne vaardigheden. Zowel geschikt voor een oldtimer, youngtimer of moderne auto. Personeel is vriendelijk, denkt mee en dat alles voor een faire prijs. Aanrader!
PC Hooftstraat 6
8913GT Leeuwarden