Prima afgehandeld
Kom al jaren bij deze garage en deze voldoet prima Denkt met de klant mee en belt vooraf indien er problemen worden gevonden. Alles gaat in goed overleg en je bent er geen nummer. Een aanrader voor iedereen.
Prima ervaringen!
altijd goeie en snelle service. Ik er met twee auto's en beide worden goed onderhouden.
Al jaren mijn garage. Betrouwbaar, vriendelijk en tegen een normaal tarief.
Altijd kwaliteit van Henk en ook van al het personeel. Je stoot nooit je neus daar, wij hebben er 3 aoto,s in onderhoud en nooit geen klachten altijd goed en vriendelijk.
Mijn ervaring is gewoon goed !
De klantvriendelijkheid, service en deskundigheid vind ik formidabel. Ik ben daar erg tevreden over. Het feit dat je er op kunt vertrouwen dat je snel en kundig geholpen wordt maakt alle verschil.
Een vakgarage die zijn naam eer aan doet. Prima en gemotiveerde monteurs met liefde voor hun vak. Goede kwaliteit en prijsverhouding. Staan altijd voor je klaar en luisteren naar de wensen van de klant. Uitstekende service. Hoeft in de buurt geen aanbevelingen omdat veel mensen uit de buurt er naar toe gaan, het is een vertrouwd adres !
Meer dan 35 jaar de garage waar we altijd zeer tevreden over zijn geweest en dat nog steeds zijn.
Ik kan garage Dijkstra bij een ieder aanbevelen! Ik heb er twee auto's in onderhoud. Altijd goede service en snelle afhandeling. Prima!
Onderdelen in versnellingsbak vervangen.
Fijne bediening en kundig.
uiotstekend
Altijd vakkundig en meedenkend. Heb zelf geen verstand van auto's, maar breng mijn auto met goed gevoel en vertrouwen naar vakgarage Dijkstra
Bij aanmelding voor een onderhoudsbeurt of een APK wordt men deskundig en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Men krijgt een prijsopgave vooraf, waarna men op de kortst mogelijke termijn weer over de auto kan bescikken.
Dankzij een creatieve oplossing van garage Dijkstra hoeft mijn (dure) uitlaat niet vervangen te worden. Service en klantvriendelijkheid altijd goed.
Helemaal top!
Altijd terecht, goede service voor een betaalbare prijs. Onze "oldtimer" blijft dankzij garage Dijkstra rijden
- deskundig - klantvriendelijk - normaal werkplaatstarief
Ik kon via e-mail een afspraak maken, werd gebeld over de noodzakelijke reparatie(s), en kon na een dag de auto weer ophalen. De gespecificeerde rekening werd milieuvriendelijk per e-mail verstuurd.
altijd snel en correct geholpen ook zonder afspraak kom al jaren top garage
Uitstekende garage! Kom hier zeker al 25 jaar. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Altijd correcte en deskundige afhandeling van zaken.
Prima vakgarage met een uitstekende en snelle kwalitatieve service. Als klant krijg je hier een persoonlijke behandeling. Heldere en duidelijke communicatie waarbij gemaakte afspraken stipt worden nagekomen. P.T. uit Leeuwarden
PC Hooftstraat 6
8913GT Leeuwarden