Zoekopdracht gegeven en in korte tijd de juiste auto gevonden en opgehaald.
Bij de vakgarage is het zeker niet alleen proberen zoveel mogelijk auto's verkopen. Soms kan ook het advies zijn om nog een tijdje met de huidige auto door te rijden. Hier laat de vakgarage in mijn geval zien echt advies te geven t.b.v. de klant. Ook wat betreft reparaties wordt alles netjes doorgesproken. Kom je b.v. met de lekke band wordt deze zsm gemaakt en hoef je daar geen dagen op te wachten omdat de werkplaats te druk is. Ik kan deze garage dan ook van harte aanbevelen.
Prima geholpen en goed geluisterd naar onze wensen!
Een heel mooi golf gekocht. Super fijn geholpen en een snelle service door Chris! Heel vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Auto opgehaald zat een mooie strik erop helemaal blij!! Bedankt.
Bezoek ervaring
Kundig bedrijf en vriendelijk als altijd
Prettige sfeer, meedenkend , juiste kennis en afspraak is afspraak
Ik kom al jaren bij Vakgarage Bodegraven en kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben met de manier waarop ik wordt geholpen en de gastvrijheid die wordt getoond! Wat mij betreft blijf ik hier vaste klant!
Altijd vriendelijk
Altijd vriendelijk geholpen, doen wat nodig is, niets overbodig, zetten geen rare onbekende dingen op de faktuur die niet zijn gedaan. Bij andere garages wel eens mee gemaakt. Goede service!
Al jaren lang goed en snel geholpen. Fijn team, als je belt weten ze precies om welke auto het gaat.
Vriendelijk, duidelijk en ook snel
nette handel en goede service
Profesioneel, vakkundig en vriendelijk.
Reparatie wordt volgens de afgesproken prijs gerepareerd, daarna ook gewassen en gestofzuigd.
Men wordt altijd direct en vriendelijk geholpen. De prijs/kwaliteit is uitstekend. Een hele goede servive.
Bestelbus ingeruild en een andere hier gekocht. Eerlijk, snel en betrouwbaar.
Al vele jaren een vaste klant naar volle tevredenheid. Denken met een probleem altijd met je mee. Fijne mensen om mee om te gaan. Altijd contact zoeken als dat nodig is om te overleggen bij eventueel extra kosten zodat je niet voor verrassingen staat. Heel fijn is het als je bij een klein probleem altijd even langs kan rijden en dat ze direct even willen kijken om het op te lossen als dat mogelijk is.
Prettig gesprek met inruil op 2e hands auto. Enig minpuntje was dat er bij de verkooplijst een paar extra's stonden die er uiteindelijk niet opzaten. Verder aan te bevelen.
Ik belde smorgens met een defect...kon meteen besteld en gerepareerd worden. Kreeg ook leenauto mee. Zelfde dag had ik mn auto weer....dat is service van deze Vakgarage.
Auto netjes onderhouden, gekeurd en schoon afgeleverd
Zoals altijd goed geholpen. Als jullie volgende keer mijn auto weer thuis brengen krijg je weer 5 sterren ;-)
Wij zijn meerdere malen zeer prettig geholpen bij het vinden en zoeken naar een gebruikte auto. Zijn van mening dat het vel niet over de oren wordt getrokken. Zeer enthousiast, vriendelijk en vakkundig.
Is goed