Kundig personeel
Ondanks de drukte, konden ze toch mijn auto maken in korte tijd. Met dank aan Dave en Mo.
Klant vriendelijk, goede service
Fijn en prettig geholpen
Prettige service
Alles gegaan zoals afgesproken
Duidelijke afspraken, goede service en denken mee.
Ervaren medewerkers, zeer vriendelijk geholpen .
Super garage
Altijd wordt ik goed geholpen vriendelijke medewerkers nemen de tijd en ik eeet zelf niet veel van auto ,s dus heb ze wel vaak nodig maar staan altijd klaar
Ook al kom je zonder afspraak ze proberen het altijd op te lossen.
Ik ben erg tevreden met jullie service en jullie eerlijkheid
Goede service, wij zijn erg tevreden.
Een tijdje geleden klant geworden bij vakgarage bodegraven! Ik kan niet meer vertellen dan top service! Zo meedenkend, vriendelijk en altijd gezellig als je er bent. Nooit problemen gehad en als dat er wel zou zijn dan ben ik 100% van overtuigd dat dat meteen opgelost zal worden. Ik zou iedereen de garage aanrade! Jullie zijn toppers!
De goede kwaliteit, goede prijs en altijd het beste willen voor de klant en niet voor zichzelf
De verkoper wist alles goed uit te leggen en antwoord te geven op onze vragen
Ben sinds de aankoop van mijn volkswagen up klant bij de vakgarage. En tot nu toe altijd heel fijn en prettig geholpen door het volledige team van de vakgarage
Als collega Vakgarage bij Dave een auto gekocht. Auto is netjes gebracht bij ons voor bezichtiging wij hebben de auto weer gepresenteerd aan onze klant die de auto weer gekocht heeft.
Met open openheid benaderd, alles wordt goed uitgelegd en behulpzaam om voor een paar dagen een leenauto te krijgen voordat mijn gekochte auto wordt geleverd
Vakgarage Bodegraven is een vakkundig autobedrijf met ouderwets veel aandacht voor de klant, dit zie je niet veel meer bij de dealers van vandaag. Mede daarom heb ik gekozen had om mijn nieuwe leaseauto in Bodegraven te laten leveren. Verkoper Chris Heemskerk heeft de aflevering prachtig verwoord en bericht op Facebook en het was een waar feest! Ga zo door!
afspraak vergeten ze belde op ivm apk dus nog in de middag geregeld
Prima service met zoeken naar vervanging van de oude auto
Ik heb hier al heel wat auto's gekocht. Super bediening
We waren snel en vriendelijk ontvangen door Chris ,eenmaal binnen leide hij ons naar de auto en vroeg ons naar wat we precies in gedachten hadden en was gelijk op ons ingespeeld. Toen gaf hij ons de ruimte in alle rust de auto te bestuderen en alle vragen die ik had beantwoorde hij .eenmaal een proefrit gedaan wisten we all dat goed zat . Bij de ophaal van de auto heeft hij het ook netjes gecontroleerd en wat dingetje extra aan gedaan . Dat vondt ik erg prettig en gaf me een vertrouwdt gevoel ,want dat had ik nog nooit meegemaakt . De auto is wel een slag groter dan wat ik gewend bent maar is kwestie van geduld hahahah Mega bedankt ! En tot de volgende x Lizan en Chantal