Uitstekende service!
We hebben het idee dat we echt de juiste keuze hebben kunnen maken voor een auto die bij ons past. Chris dacht goed mee en de sfeer in de garage is heel prettig.
De medewerkers van de Vakgarage Bodegraven denken mee met de klant en doen bij een beurt ook niet meer dan nodig is, waardoor bij een gering gebruik van de auto de kosten niet uit de pas lopen.
Ik heb mijn vorige auto een aantal jaar in onderhoud gehad bij Vakgarage Bodegraven, en nu een occasion gekocht. De persoonlijke benadering, kennis en vooral de betrouwbaarheid van de garage zorgen ervoor dat ik ze van harte zou aanbevelen!
goede garage, denken mee ook als het een keer tegenzit.
Ik ben langs gegaan voor controle van mijn banden en een storing in de parkeersensoren. Duidelijk advies op de banden, de oorzaak van de storing in de parkeersensoren is nog onduidelijk. Maar, ook daar duidelijke afspraken over gemaakt
Zeer bekwaam en klantvriendelijk
Er is direct actie ondernomen en alles goed afgehandeld
Goed geholpen
was weer prettig en degelijk
Wederom tevreden de deur uit
Behulpzaam. Denkt mee. Zeer servicegericht. Klant staat centraal.
Ik kom al jaren bij de Vakgarage en word altijd naar volle tevredenheid te woord gestaan en snel geholpen
Ben erg goed geholpen met het advies om mijn schade te laten verhelpen. Eind resultaat is perfect en ziet er niets meer van. Dank Dave !!
Meedenkend en oplossingsgericht. Vriendelijk personeel en erg service-gericht.
Een super fijne garage. Behulpzaam personeel en altijd bereid je even te helpen.
Volkomen tevreden
Mijn band liep na oppompen nog steeds leeg. Na een vroeg telefoontje kon ik dezelfde dag mijn auto brengen voor onderzoek en na 2 uur weer ophalen. De spijker was verwijderd. Gat gedicht ,
Heel goed geholpen,heel deskundig advies en niet opdringerig.
Mijn zus komt altijd bij jullie en nu was het bij mij plotseling nodig om snel naar een garage te gaan. Aangezien ik met mijn zus op stap was kwam ik bij jullie terecht. Gelijk geholpen en super geregelde allemaal.
Chris! De juiste man om een mooie occasion te kopen. Vriendelijk en snel geholpen. Transparant geen gekke verkoop praatjes maar eerlijkheid voorop. Voor de mensen die twijfelen, niet doen. Gewoon heen gaan. Nogmaals bedankt voor de vlotte afhandeling Chris en geniet met het team van de lekkere taart!
Ook prima.
Leuke mensen en een prima eigenaaar. Succes mannen.
Goede ontvangst, auto stond klaar voor proefrit, alles netjes en goed afgeleverd. Fijne autoverkoper.
Duidelijk en heldere afspraken