Uitstekend bedrijf wat snel schakelt en beschikt over de nodige know how. Klasse!
topgarage, altijd tevreden!
Ik heb een andere auto gekocht. De service en begeleiding hierbij om tot een goede keus te komen waren goed en deskundig. De auto bevalt me erg goed. Ik ben ook heel tevreden over het onderhoud van de afgelopen jaren wat steeds deskundig werd gedaan. Ik vind het ook heel prettig dat er een mogelijkheid is om een leenauto te krijgen tijdens het onderhoud en dat je de auto meestal de zelfde dag nog op kunt halen.
Ik heb Occasion auto aangeschaft. Ik heb hierbij advies en goede service gekregen. Wel had ik graag wat meer voor mijn oude auto gekregen, want een auto kopen is een kostbare zaak, maar ik ben heel blij met mijn nieuwe auto en het onderhoud dat steeds deskundig wordt gedaan.
Heldere afspraken, altijd meedenken, oplossingen aandragen, vakkundig werk, super service, auto na apk voor de deur teruggebracht!
Goed en altijd alles in goed overleg
goede mensen uitstekende service.
Snelle en goede service. Vriendelijk persoon.
Meerdere auto's gekocht en in onderhoud. Voor elk 'probleem' een oplossing, denken goed met je mee. Topservice en advies!
Afspraak maken en verdere afhandeling snel en goed geregeld
Prima monteur en bedreven sales manager
Super snelle reactie en klantvriendelijk!
Er moet een nieuwe afspraak worden gemaakt voor olive verversen. Kan dat niet gelijk?
Goede ervaring, problemen met verlichting, werd direct geholpen zodat ik een halfuur met een kopje koffie op weer verder kon. Uitstekende service.
klant vriendelijk
alweer onze 4e auto gekocht en wederom een goede auto voor een redelijke prijs
Goed en snel geholpen
Jullie doen gewoon de nodige reparaties en de verdere service is heel goed
Altijd goed geholpen en er werken fijne mensen die een hart hebben voor het bedrijf
Vervanging banden volgens afspraak. Vlot geregeld.
je wordt altijd vriendelijk geholpen auto thuis afgekeerd hij was zelfs gewassen
Goed geholpen, duidelijke afspraken en prettige manier van afspraken maken (via website). Wij komen terug