De auto was super snel klaar,dus een top service
We worden altijd goed geholpen en ze zijn erg kundig in hun vak. Als ik nog een keer een ander auto wil doe ik het weer hier.
Prima garage, aangename verkoper met verstand van zaken. Voorkomend en meedenken. Prettige plek om onze auto te kopen!
Betrokken en deskundig advies.
Net als de vorige keer een paar jaar geleden voelde Chris perfect aan wat ik en mijn gezin zoeken binnen een auto, en heeft ons een mooie auto binnen budget aan kunnen bieden. Ook de andere mannen zijn stuk voor stuk behulpzaam, vriendelijk en duidelijk, ook als je zelf niet per se veel verstand ban auto’s hebt.
Vriendelijk personeel, goede service, prima prijs
Ik word altijd uitstekend geholpen, ook nu weer. Ze hebben geduld als je vragen hebt, denken met je mee en als je een klein dingetje hebt staan ze altijd voor je klaar. Goed personeel en altijd heel vriendelijk.
Gelijk geholpen en een ander euvel later, na bestelling van het onderdeel. Goede service.
Vriendelijke mensen, kennen je auto, en voeren geen onnodige reparaties uit.. of geven aan dat dit met de volgende keer beter mee kan.
Niemand aanw om 8.00 uur
Service bij de wisseling van de auto's. We gaan met vertrouwen met onze nieuwe auto op weg.
Mijn vriendin en ik hadden onwijs pech met het inruilen van onze vorige auto bij een andere garage. Er waren direct problemen mee en was al na 7 maanden technisch total loss verklaard en die andere garage wilde niets voor ons doen. Gelukkig stonden ze hier wel voor ons klaar en dachten ze mee. Ik heb zelfs twee weekenden gratis een leenauto mogen gebruiken, zodat ik mijn kinderen nog kon ophalen en brengen. Nu hebben we hier een mooie occasion gekocht die rijdt als een zonnetje en ik blijf hier vaste klant. Nog nooit zo fijn en goed uit de brand geholpen door een garage.
Prima geholpen om voor ons een snelle en betaalbare oplossing te vinden
Ik ben goed geholpen
Zie boven
Binnen hele korte tijd mijn auto verkocht voor een goede prijs. Vriendelijke verkoper die wist waar hij het over had.
goede service
Super vriendelijk en deskundig geholpen met het zoeken van een frisse maar gebruikte Volkswagen UP! En snel gevonden en snel rond. Bedank Chris!
Goede service en goed overleg wat er gebeuren moet, en zei weten wat ik wel en niet nodig acht. Goede samenwerking en meedenkend.
Duidelijk communicatie, transparant over verwachte kosten en snel geholpen
Ik word saai maar mijn ervaring is altijd zeer positief. Prijs kwaliteit is in orde en ze denken mee en ook vooruit en ze nemen de tijd en wat ik zelf heel belangrijk vind, je bent geen nummer maar een klant waar zij voor staan.
Service gericht, klant vriendelijk Warm welkom !
Mijn ervaring is goed met deze garage en verzorgen mijn vervoer met een leenauto. Je wordt goed geholpen en voelt vertrouwd aan en al jaren in onderhoud al woon ik buiten Bodegraven.
Heb sinds 2 jaar mijn auto hier in onderhoud en reparatiewerk. Betrouwbaar advies en ik ben zeer tevreden. Erg vriendelijke en vakkundige mensen.
Na afgelopen dinsdag op bezoek te zijn geweest in de showroom, reed ik dinsdagmiddag weg met een mooie Peugeot 207, dit dankzij Chris' oprechte en scherpe advies. Aanrader!