Primavakgarage
Voor de tweede keer dat ik bij deze garage een auto koop, want de eerste heeft het jaren prima gedaan. Wilde nu een specifieke auto en werd hiermee goed geholpen
mijn auto voor een kleine beurt gebracht een prima service nette uitleg wat ze gedaan hebben, ben ook op de hoogte gebracht wat er nog voor een APK gedaan moest worden.
Er wordt altijd erg goed gezorgd voor mijn auto, helaas was er een uitdaging waarbij het even duurde voordat men de oplossing gevonden had, men geeft niet op, uiteindelijk prima opgelost, dank je wel Dave! Remt en rijdt weer als een zonnetje! Ik hoop dat Vakgarage Bodegraven met alle kennis, kunde, goede service en vriendelijkheid, me blijft helpen nog een paar jaar te kunnen blijven sturen in mijn favoriete Mii.
Duidelijke uitleg waarom auto afgekeurd is en meegedacht waar etnografische iets aan kosten te besparen viel
Vriendelijk personeel, doen niets te veel maar ook niets te weinig.
Goed contact en overleg ivm iets later klaar, goede service.
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, duidelijke afspraken vooraf die ook nagekomen worden, betaalbare goede ruilauto
Zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen top garage
Ford Kuga gekocht Auto was helemaal naar mijn wensen Bedankt team bodegraven
Tevreden
Werd snel geholpen en reparaties zijn goed gedaan
Top!
Gewoon alles vlgs afspraak en zo hoort het te zijn.
Wij zijn hartelijk ontvangen en bediend. Auto's die te koop aangeboden worden zijn allen van goede kwaliteit. Communicatie per telefoon en mail is duidelijk en snel. Afhandeling aankoop is naar tevredenheid.
Zoals altijd, goede service
Er ging een opluchting door de zaak dat ik terug kwam op de koop van een andere auto. Dus de auto bereden en thuis laten keuren entten besloten tot aanschaf. Alles perfect geregeld. Dus blij bedrijf en een tevreden klant
Fijne en eerlijke mensen
Ik ben altijd zeer tevreden over de service van Vakgarage Bodegraven. Je wordt op tijd geholpen, er wordt goed advies gegeven. Er zijn geen vervelende verrassingen als het om kosten gaat. Ze zijn transparant en zeker de moeite waard om je auto bij onder te brengen. Ook de auto's in de verkoop zien er keurig uit, net als de werkplaats en wachtruimte.
Ze kennen je bij naar dat vind ik heel goed
ging kijken voor een andere wagen, met resultaat
Een fijne garage met vriendelijk personeel en schappelijke prijzen.
we hebben een goede band met elkaar dus goede service
Zag op internet een mooie auto in het noorden van het land.heb aan de Vakgarage gevraagd of die hem konden halen en bekijken. Dat vind ik echt klasse dat een Vakgarage zo iets doet. Dus ik zou zeggen , mensen aarzel niet en wil je een goede auto met garantie ga dan naar Vakgarage Bodegraven
was op zoek naar een andere auto en kwam via Auto Track uit bij vakgarage Bodegraven. We werden erg vriendelijk en correct te woord gestaan, uitstekend geadviseerd, auto werd gekocht. Daar wij uit de omgeving van Den Bosch komen is er geregeld dat wanneer het nodig is wij bij ons in de omgeving naar een vakgarage kunnen, SUPER dikke pluim voor vakgarage Bodegraven. Aflevering was TOP en zelfs een dag eerder dan gepland. Zeer positieve ervaring, het is echt een aanrader als je op zoek bent naar een auto