Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel.
In mijn zoektocht naar een nieuwe auto kwam ik bij vakgarage Bodegraven uit. Zij hebben mij keurig geholpen en tevens een goede prijs gegeven voor de auto die ik op het oog had. Zeer tevreden!
Probleem van slecht starten was snel ontdekt ter plaatse. Accu meteen vervangen en betaling bij APK die de week erop volgde. Prima service
Vanwege RIVM maatregelen verloopt de aanschaf van een auto iets afstandelijker dan normaal. Zo kan en mag er bv. geen uitleg gegeven worden in de auto. Geen probleem, het is nu eenmaal niet anders. Prettig geholpen op de afspraak voor de proefrit en naar tevredenheid tot aankoop overgegaan. Opleverpuntje moet na nog worden uitgevoerd, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat in orde gemaakt wordt, zodra het onderdeel geleverd is.
Netjes online afspraak maken en komen netjes hun afspraak na
Goeiedag , netjes geholpen in de coronatijd (buiten) maar kon niet anders.. topzaak groetjes A.C Oord
Wat een fijne garage. Er wordt de tijd voor je genomen en bij vragen wordt je goed te woord gestaan. Het is fijn hier klant te zijn.
prima service en vriendelijk ,
Heel goed
Geweldig om gewoon op je garage te kunnen vertrouwen. En dat kan hier. Altijd eerlijk, mee-denken, noem maar op: top!
Je weet waar je aan toe bent
Top bedrijf al jaren vaste klant.
Men kent hun klanten en en weet welke wensen en eisen men stelt. Het is altijd weer een plezierige ontvangst en er is even tijd voor een praatje.
Kan niet anders zeggen dan gewoon weer goed zoals ik dit al jaren ervaar.
Top service
Alles liep op rolletjes.
goed geholpen
ALTIJD HELE GOEDE SERVICE .ANDERS BRENGEN WE DE AUTO ALTIJD EN DAN WORDEN WE THUIS GEBRACHT .EN S,MIDDAGS WORDT HIJ NETJES THUIS GEBRACHT .EN NU MET DE CORONA WERD HIJ GEHAALD EN TERUG GEBRACHT .
Het klepje van de stekkerdoos van mijn trekhaak was, kennelijk door het koude weer, afgebroken toen ik het wilde openen. Ik ben naar Vakgarage Bodegraven gegaan om een nieuwe stekkerdoos te kopen. De prijs voor de stekkerdoos zou ongeveer € 20,-- zijn, werd mij medegedeeld. Ik had op dat moment geen flauw idee wat zo'n stekkerdoos kost, dus ik ging hiermee akkoord. De nieuwe stekkerdoos kreeg ik direct mee. De factuur zou later volgen. Toen ik de factuur kreeg bleek de prijs totaal € 23,66 te zijn. Deze prijs trok mijn nieuwsgierigheid, wat ik ergens anders had moeten betalen voor een dergelijke stekkerdoos. Wat blijkt..., wanneer ik had besloten om de stekkerdoos elders te kopen, dan was ik gemiddeld genomen ergens anders € 6,30 kwijt geweest. Op een bedrag van € 23,66 heb ik dus € 17,-- teveel betaald.
Eerlijk advies
Snel en eenvoudig een afspraak kunnen maken Snel en deskundig afgehandeld
Prettig te woord gestaan, auto rijdt weer prima na een beurt. Voel me niet al te dom na suffe vragen. Kreeg de motorkap niet open.
wissel van zomer naar winterbanden, prima verlopen.
Je wordt goed meegeholpen. Geef duidelijk uitleg.
De auto werd op het afgesproken tijdstip opgehaald en dezelfdedag weer terug gebracht