Very friendly, professional and good service.
Super geholpen, dachten met ons mee en zochten met ons mee n.a.v. onze wensen daardoor nu de keuze en de auto voor de kia Rio die we nu rijden.
Erg vriendelijke garage die voor goede prijs apk keuring en kleine beurt geeft.
Goede kwaliteit voor en goede prijs. Zeer vriendelijk personeel en staan altijd klaar om te helpen.
Snelle service en goed bereikbaar
Een top garage! Gebruikte 5 jaar oude golf gekocht, werd keurig tip-top afgeleverd. Helaas kon de vorige eigenaar de 2e sleutel niet meer vinden en kwam er na een aantal weken toen de schoonmaak lucht wegtrok een rookluchtje naar boven. Beide keurig opgelost!! Echt top!
Prima service weer.
Mijn batterij van de autosleutel vervangen. Het bleek een werkje van niks, echter het schroefje van het dekseltje kreeg de monteur niet los op de gewone manier. Het zat muurvast een schroefje van nog geen 1,5 mm., kon dus ook geen kracht uitoefenen zonder het te beschadigen. Deze monteur ging voorzichtig te werk en kreeg het schroefje toch los en wat bleek. De vorige eigenaar heeft het schroefje met "locktite" vastgezet, een ander schroefje is niet direct voorradig, hij ging het zelf halen bij een gereedschap bedrijf en om een lang verhaal kort te maken, hij heeft het opgelost, BRAVO!
Zie boven
Snel. Vakkundig. Nemen de tijd voor je vragen. Duidelijke uitleg over werkzaamheden en wat er nog In de toekomst wellicht nodig kan zijn.
Reparatie Koelvloeistof lekkage vlot opgepakt.
Goede service, vriendelijk personeel
Wij voelden ons op ons gemak bij deze garage en werden superfijn geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en daar werd eerlijk op ingespeeld. Conclusie...we zijn tot een leuke en mooie koop gekomen voor een andere auto. Wij blijven hier zeker onze voetstappen achterlaten.voor nu en in de toekomst!!
Eerlijke garage zonder flauwekul.
Prima en zeer snelle service
Vanaf de allereerste ervaring tot en met nu ben ik zeer tevreden over de vakmanschap en de persoonlijke benadering van deze garage.
Tijdens het rijden ging een waarschuwingslampje branden op het dashboard van mijn auto. Ik ging naar de Vakgarage Bodegraven en werd direct geholpen. Binnen 10 minuten was het probleem opgelost en kon ik weer verder! Prima service!
keuring geruisloos verlopen
Vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk
De aandacht en respect voor de klant staat hoog in het vaandel . Op iedere vraag een gepast antwoord waar je wat aan hebt. Ook recht door zee zonder flauwe kul, woord is woord Geweldig personeel.
Zoals altijd snel en vakkundig geholpen
Goede service en wordt altijd snel geholpen
Buiten gewoon goed
We werden goed geholpen, al was het druk. Kwam gelijk betrouwbaar over. Nette showroom. Nette auto. Afhandeling goed. alles bij elkaar: uitstekend