Zoals altijd uitstekend!
Goede service, denken ook echt mee met de klant.
Komen vakkundig over, snelle service en zijn duidelijk over eventueel te verwachten mankementen.
Goed geholpen duidelijke communicatie en afspraken.
Echte vakmensen binnen een topbedrijf
altijd een goed overleg. geen verrassingen
Vakgarage, vertrouwd,vriendelijk en veilig weer de weg op.
Aangezien mijn dieselauto steeds vaker mankementen vertoonde moest ik op zoek naar een “nieuwe” auto. Een uitstekend begeleiding en advies gekregen bij deze zoektocht. Ik heb in korte tijd de juiste auto gevonden voor een goede prijs!
Ik ben keurig geholpen. Alles werd goed overlegd. En er wordt vervangend vervoer geregeld als daar behoefte aan is. En de reparaties zijn naar mijn inziens deskundig gebeurd.
Dachten goed mee met het probleem. Uiteindelijk iets duurder uitgekomen dan de schatting, maar dat viel ook wel mee.
Alle vragen goed beantwoord. Vriendelijk personeel. Goede aankoop.
Altijd goede service!
Fijn geholpen, de mensen zijn eerlijk en hebben verstand van hun vak. Geven duidelijk aan wat je van ze kan verwachten. Top service.
Deskundig, eerlijke prijs en snelle service!
Vakmensen! Denken met je mee en komen met een eerlijk (inruil)voorstel. Bedankt voor de service en wat mij betreft tot ziens!
Zoals aantal jaar geleden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Vol vertrouwen zoekopdracht gegeven en met mooi resultaat uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe auto.
altijd perfecte service 100% betrouwbare garage en professionele medewerkers
Gebruikte auto gekocht, verliep goed. Werd netjes geholpen
Prima door Chris geholpen en goed geadviseerd bij de aanschaf van mijn brommobiel.
Heel erg tevreden ivm super fijne vriendelijke en snelle service
voor de tweede keer zeer goed geholpen en alles goed afgehandeld
vorige keer afspraak gemaakt dat de sleutel op de band zou worden gelegd ik s nachts op de fiets er naar toe zonder reserve sleutel niet bij mij kon zonder auto weer terug toen s morgens om 6,00 uur maar weer met reserve sleutel en later de volgende dag de sleutel maar ophalen . nu 3 mnd later auto klaar gebeld en gevraagd of ze de sleutel op de band willen leggen .weer geen sleutel zou maandag thuis gebracht worden .nu woensdag avond nog steeds geen sleutel.
Al jaren kom ik bij garage dealer Bodegraven, altijd goed verzorgd en goede deskundige advies.