Fijne garage, ben er al een aantal jaar klant en heb nu ook mijn eerste auto via hen aangeschaft. Super service, denken echt met je mee!
goede service, vriendelijk en oplossing gericht. Prima garage
Vriendelijk, klantgericht bedrijf. Deskundig.
Super snel en goed geholpen!
Ik heb alleen maar goede ervaringen met de Vakgarage in Bodegraven. Ze geven deskundig advies en zijn zeer klantvriendelijk. Ik ga dus niet op zoek naar een andere garage. met vriendelijke groet, Anneke verkaik
Hallo, ik ben nog niet zo lang klant mijn ervaring tot nu is perfect.
Voor de 2e keer me auto hier gekocht en word zo vriendelijk en goed geholpen, je vraagt om een auto en ze doen er alles aan om die auto met jou gevraagde eisen te vinden! Top bedrijf!!
Hele goede service door Chris met aanschaffen van een auto bij een andere vakgarage
Vriendelijk ontvangst. Er werd heel goed met mij mee gedacht. Top service. Aanbevolen door mijn vader, en twee zussen.
Onze tweede auto te koop aangeboden via Vakgarage Bodegraven. Snelle en prettige service, binnen 2 weken verkocht en dag later geld op rekening. Voor iets hogere prijs zelfs dan dat Toyota dealer 8 maanden eerder aanbood. Geen omkijken naar gehad, blij mee!
Geweldige service. Problemen worden direct opgelost!
zeer goed.