Goed en betrouwbaar bedrijf
Ik wist wat ik wilde en zij hebben het voor mij gevonden. Voor de nieuwe aankoop had ik veel twijfel. Ondanks dat bleven ze geduldig en gaven ze het advies wat ik nodig had.
Niet de eerste keer dat ik hier een auto koop. Met reden. Altijd vriendelijk, vakkundig en scherp geprijst! Chris en team, wederom dank voor deze mooie Astra!
Net een nieuw autootje gekocht bij Vakgarage Bodegraven,de oude doet t nog maar is wel een oud beestje dus je weet t nooit. Ik had wat wensen en af en toe scande ik de website, en vond zo een Seat Mii, proef ritje gemaakt en ja: daar werd ik blij van. Dus met Dave onder het genot van een bakkie buiten op t \"terras\"in de zon de koop gesloten. Vakgarage Garage vind ik een fijne garage, heeft mij al jaren rijdende gehouden. Vandaar dat ook nu een nieuw autootje bij hen vandaan moest komen.
Goed, overzichtelijk, vriendelijk en opb
spontaan klantvriendelijk eerlijk advies
Duidelijker kan niet
Uiterst vriendelijk geholpen en prima service
Altijd goede service!
Goede prijs voor kwaliteit en afspraken worden stipt nagekomen.
Na een flinke domper met mijn 1ste auto bracht ik mijn leen auto bij Vakgarage Bodegraven. Daar werd ik fantastisch geholpen door Dave. Toevallig stond er een vw polo te koop. Na een goede proefrit heb ik besloten de polo te kopen en hebben we afspraken gemaakt over de aflevering. Tussentijds contact gehouden over de dag van aflevering en vervanging van wat onderdelen. Vakgarage Bodegraven is echt een top bedrijf die luistert naar de klant en weer wat de klant nodig heeft! Bedankt voor de fantastische service!
Goed uitstekend prima service
Super goed en snel!
Super service, vakbekwame mensen, maar wel reteduur!