prima!
Altijd correct en netjes geholpen
Goede service. Er werken vakkundige mensen bij deze garage
auto gekocht oude ingerolen
Prima service.
Wat een super service van Chris en zijn team! Bedankt voor het meedenken, waardeer het enorm!
Gezellig en je wordt er fijn geholpen
Super! Een bedrijf dat voor en vanuit de klanten denkt. Ik heb hen laten meezoeken naar een nieuwe auto. Het heeft me een zeer mooie auto opgeleverd, waarvan je weet dat hij technisch in orde is. Is wel wat waard toch? Ik ben zeer tevreden over klantvriendelijkheid en service.
Snel en goed geholpen
Zeer klantvriendelijke en betrouwbare garage. Kleine puntjes die na aanschaf van mijn auto pas naar voren kwamen werden snel en netjes opgelost. Zeer tevreden.
Verbeterpunten zouden kunnen zijn dat er meegedacht wordt met de klant. Daarnaast communicatie naar de klant, zorg dat de klant op de hoogte is, ontzorg de klant.