Supersnel vriendelijk en met grote passie ontvangen . Zelfs een leenauto was geen probleem . Super vakgarage . Onze dank gr Karel
Makkelijk afspraak plannen in overleg. Reparaties doornemen bij de auto. Vooraf kostenopgave en mogelijkheden tot reparatie ter plekke bespreken. Top ! Meer leesmogelijkheden qua automobielen en betere stoelen zijn aanbevelingen.
Zeer goed bedrijf snel vriendelijk
Idere keer werd ik goed en snel geholpen
na aankoopopdracht een zeer vlotte en correcte verwerking van mijn aankoop! Top service
Erg vriendelijk geholpen en verkoper had veel kennis waardoor we niet eens hoefde te twijfelen. Erg blij met onze nieuwe auto!
vriendelijk en behulpzaam personeel. goede service. bij storing proberen je zo snel mogelijk op weg te helpen.
Zeer klantvriendelijk in de omgang
Denken echt mee.
Top service!
In één woord: Fantastisch!