ik heb vandaag een auto gekocht. vriendelijk te woord gestaan en je hebt het gevoel dat je echt klant bent en serieus genomen wordt. eerlijk advies en maken waar wat ze beloven. daarnaast een goede sellectie aan betrouwbare auto\'\'s. ik beveel deze garage aan.
Correct en snel geholpen
Ik kom van ver, maar altijd een fijn bedrijf om zaken mee te doen! Goede (zaken)relatie.
Mijn auto is hier al een tijd in onderhoud, en ik kan altijd rekenen op goede service en aardige medewerkers. Topgarage!
Erg klantvriendelijk en de service is altijd goed.
Hele goede ervaring!
Snelle service.
Wij zijn erg tevreden met deze garage....goede service en de eerlijkheid spreekt ons aan.
Snelle én goede service zonder afspraak gemaakt te hebben.
Ik werd snel en vakkundig geholpen!
Tot nu toe zijn mijn ervaringen met dit bedrijf goed, sympathieke mensen die meedenken. Snelle afhandeling van vragen, klachten, reparaties etc. Heel blij met dit bedrijf omdat het ook nog eens bij ons \'om de hoek\' is.
altijd erg gezellig om even langs te komen en je word altijd goed geholpen.