afspraak is afspraak westgeest
Zoals ik al zei zeer goed en betrouwbaar .
Netjes te woord gestaan en afspraken zijn na gekomen.
Het is nooit, we hebben geen tijd maar altijd zet maar neer het komt in orde. Topservice en aardige gasten!
Kenners met hart voor de zaak en dus voor de klant. Al jaren een tevreden klant. Ga zo door!
Goede service en betrouwbaar.
Laste minute gebeld voor een APK omdat mijn eigen garage had afgezegd, was geen probleem en ze hebben ook mijn winter banden gewisseld.
Moest snel een afspraak voor de apk. Dit kon tussendoor. Vriendelijk personeel en prima geholpen.
Ik ben tevreden!
Staan altijd klaar om te helpen of met eerlijk advies
Keurig ontvangen, duidelijk aangegeven wat er moest gebeuren. Goed advies over oprijden winterbanden.
Inmiddels hebben we al meerdere soorten en type auto’s in onderhoud gehad en zijn altijd gecharmeerd van de opgewektheid en vakkundigheid van deze garage. Ook denken ze altijd mee in de mogelijkheden van een beurt of reparatie. Altijd in goede harmonie vinden werkzaamheden plaats en worden we nooit geconfronteerd met onverwacht of onbesproken kosten. En super mogelijkheid van vervangend vervoer. We wonen immers in Utrecht Leidsche Rijn.
Afspraak voor APK gemaakt. Snel geholpen en goede service!
Kosten bewust voor de klant
Super goede service, vriendelijk en veel kennis. Ik breng mijn auto graag weer naar deze garage!
Nauwkeurig en servicegericht
Auto heeft weer een grote beurt gehad. Zeer tevreden en fijne service.
Erg vriendelijk altijd
Aardige mannen, kon snel geholpen worden en een goede prijskwaliteit. Mannen bedankt.
Gewoon goed
Vriendelijk, meedenkend, vakkundig en altijd bereid te helpen.
Bij de laatste beurt bleek het onderhoud langer te duren dan gedacht waardoor ik mijn auto twee dagen kwijt was. Normaal heb ik geen leenauto nodig, maar nu eigenlijk wel. Vakgarage Richtlijn wist toch nog een leenauto te regelen.. geweldig!!
Goed en snel meedenkend geholpen
Apk en onderhoud gehad. Duidelijke communicatie. Goede service. Geen verrassingen achteraf. Betaalbaar.
Ik werd goed op de hoogte gehouden via de telefoon. De APK was snel, service goed en vriendelijk.
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg