De expertise, doortatsendheid en vakamanschap druipt er vanaf. Ik kwam voor de stabilisatorstangen maar bij twijfel over het stuurhuis van mijn vw golf werd de juiste beslissing gemaakt en bleek ook daar eea niet te kloppen. Dit is snel en super verholpen!
Vakmanschap, klantvriendelijk, goede servicpe
Toen ik mij melde met een airco-storing voor mijn auto die niet bekend is bij Vakgarage Richtlijn (ik ben geen vaste klant), kon ik toch direct de volgende dag terecht en was het weer een dag later gerepareerd/gevuld.
Een prima service zeker rekening houdend met de situatie van de klant. Zeer zeker aan te bevelen
Laagdrempelige garage, vriendelijk personeel. Duidelijk in wat ze aan de auto gingen doen. Helder prijsindicatie dus geen verrassingen. Ze hebben er een vaste klant bij
Zie hierboven. Wat wil je als klant nog meer?
Fijn geholpen reparaties conform afspraak en prijsopgave
Kundige en aardige mensen en kon er snel terecht!
Prima service en zeer vriendelijk. Gewoon een uitstekende garage
Mijn lampje bleef branden op het Dashboard van het knipperlicht, ik kon terecht en gelijk gefixt
na een rot ervaring bij een dealer… Contact gezocht met dit bedrijf. Eerste contact was al super gemotiveerd gesprek zonder onzin. Zakelijk en duidelijk, verder niet zomaar iets roepen maar uitzoeken wat de door gegeven problemen veroorzaakte. Jelmer is echt wat mij betreft al na dit mijn vaste audi monteur. prijs schatting was perfect en uitleg wat er gedaan moet worden zo dat de audi. Weer doet wat het moet doen lekker rijden. hoop voorlopig even te kunnen genieten van de audi en dat as er iets is ik zonder enige twijfel hier de audi afgeef. Bedankt voor alles en de reverentie is dik verdient‼️‼️
Ondanks het feit dat ik zonder afspraak kwam vragen om advies voor aanvullend onderhoud: nieuwe banden/remblokken/schijven, werd ik direct adequaat geholpen. Met als gevolg dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt voor de reparatie.
Professionals die goede, vriendelijke service aanbieden. Jij wordt gebeld voordat de reparatie uitgevoerd wordt zodat jij eerst akkoord voor de kosten en reparatie kunt gaan. Leenfiets of auto zijn beschikbaar mocht je nodig hebben.
Vriendelijk en vakmanschap alles wat ze doen. Ikvben er heel blij mee
Afspraak snel en op korte termijn gemaakt. Prima.
(Klant)vriendelijk personeel. Werken netjes. Overleggen goed over acties en kosten. Goede (swap)fiets.
....
Tsja, mijn ervaringen blijven super bij deze garage. Altijd vriendelijk, netjes etc. Vandaag zelfs thuis opgehaald en gebracht. Wat een service. Blijft mijn vaste adres :-)
fijne garage ik kom er al jaren. en wordt altijd naar tevredenheid geholpen. van de week moest mijn auto weer voor onderhoud naar de garage en mocht de middag ervoor de auto al brengen en een leenauto ophalen zodat ik smorgens gewoon naar mijn werk kon. Super service.
Woensdag gebeld en kon vrijdag ochtend al direct terecht. Auto dezelfde ochtend nog gemaakt. Super vriendelijk meedenkend personeel!
Uitstekend!
Vanmiddag gebeld voor een kleine reparatie. Kon direct terecht en klaar terwijl u wacht. Fijne vriendelijke mensen.
Dit zijn mannen die goed weten waar ze mee bezig zijn; duidelijk advies en goed werk!
Snel service gericht vriendelijk en lekker lokaal gelegen
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg