Auto snel voorzien van nieuwe veren.
Reparatie professioneel uitgevoerd zoals altijd. Goede service!
Kon snel terecht, vakkundig en goede prijskwaliteit. Met andere woorden een top garage om je auto te laten doen.
Duidelijk en vaktechnisch heel goed
Ik kwam spontaan omdat mijn auto olie lekte. Ik werd meteen en erg vriendelijk en deskundig geholpen.
wederom goed geregeld
Ondanks dat ik het meeste onderhoud aan mijn bus en auto zelf doe staan ze altijd voor mij klaar als ik ze wél nodig heb. Prettig contact en normale prijzen. Gewoon een fijne garage!
Ik ben heel tevreden over deze vakgarage.
Altijd advies op maat en weet altijd direct waar ik aan toe ben.
Vriendelijk en betrouwbaar
Keurig geholpen erg tevreden
Nvt
Snel en vriendelijk geholpen
Goed en snel geholpen en altijd vriendelijk
Wisselen van winter naar zomerwielen. Binnen 30 minuten was ik weer op weg.
Ik word altijd perfect geholpen, mijn auto is altijd snel klaar en is perfect inorde.
Vriendelijk en professioneel personeel
Super kwalitatief goede opgeleide monteurs. Denken veel de klant mee en de service is altijd goed. Al jaren voor mij een vertrouwd adres in Nederhorst den Berg
zoals altijd heel vriendelijk en de auto word altijd goed onderhouden !
Goed en snel geholpen eerlijke prijzen
Altijd goed geholpen Vriendelijkheid zoals t hoort
Advies en offerte opgevraagd voor grote beurt, distributie riem, en apk. Waar de andere offertes niet altijd alles inclusief vermelden, was dat bij Richtlijn wel het geval.
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg