Volgens afspraak in 1 dag de auto gekeurd en inspectie garantie en beurt gekregen.
Snelle bandenwissel
Ben nog niet zo lang klant, maar het zijn fijne mensen!
Ben tevreden en hoop dat dit zo blijft.
Doen hun naam eer aan .... VAKGARAGE
Toen ik belde stonden ze gelijk voor mij klaar, en dachten met mij mee. Waardoor ze heel snel het probleem hebben kunnen oplossen voor mij. Geweldig!
goed geholpen,vriendelijk en content
goede service
Top service. Vriendelijk, gastvrij, meedenkend snelle service en oplossingsgericht. Heel blij mee!.
Ik heb mijn auto voor het eerst bij Vakgarage Richtlijn gebracht voor de APK-keuring en ben zeer tevreden over de service en de professionaliteit van deze garage. Verder heb ik de medewerkers ervaren als heel klantvriendelijk.
Al jaren een top garage, vriendelijk personeel, snelle en betrouwbare service. Niet verder zoeken, dit is een top vakgarage. Een voorbeeld voor velen.
Fijne mensen, fijne auto. Wat wil je nog meer!?
Ik ben zo goed geholpen na een aanrijding met mijn auto. Direct een leenauto gekregen en zij hebben met de inspecteur van de verzekering een heel goed schadebedrag geregeld. Nu weer een top 2de hands auto bij ze gekocht. Ik ben zeer tevreden ook over het onderhoud van alle 3 de 2de hands auto’s die ik hier al gekocht heb.
Zoals altijd, nu al ruim 10 jaar, ben ik weer supersnel op weg geholpen
Goede en snelle service bij de reparati
Meedenken en oplossen perfect!!!
Altijd goeie service. Goed geregeld bij richtlijn. Kom er graag terug . Aanrader
Afspraak gemaakt ik zaterdag voor een nieuwe accu; op maandag kon ik al terecht.
Na een flinke onderhoudsbeurt rijdt mijn auto weer als een zonnetje. De garage is zorgvuldig in prijsopgave vooraf en aangeven wat nodig is voor onderhoud. Prettig personeel.
Vakkundig en betrouwbaar
Zeer snel geholpen en zeer netjes en vriendelijk behandeld een aanrader
Echt een “Vakgarage “ die meedenkt en oplossingen zoekt
Denken met je mee en goede monteurs weten waat ze het over hebben
Snel, behulpzaam en zeer vriendelijke ervaring
Middenweg 101
1394AE Nederhorst den berg