Vooraf heldere prijsopgave gehad van reparatie en deze volgens volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer goed en klantvriendelijk te woord gestaan bij de receptie. Ze weten waar ze het over hebben.
klant vriendelijk, eerlijk, deskundig, behulpzaam.
Erg goede ervaring, TOP bedrijf
Klantvriendelijk en behulpzaam
Komen afspraken na
Keurig ontvangst. Er wordt goed naar je geluisterd en zijn erg behulpzaam en meedenkend in het oplossen als er een probleem is ontstaan met de auto.
Volvo XC40
Top service. Altijd transparant over wat er moet gebeuren. Dat is heel prettig voor mij als klant.
wij werden vriendelijk ontvangen en goed te woord gestaan Onno heeft ons goed geholpen hij is een topman petje af voor hem
Afspraak makkelijk digitaal te maken. Goede service, bellen en overleggen als er wat gevonden word. Nog wat tips gekregen en de auto was gestofzuigd.
onverwachte reparatie nodig, de prijs viel erg mee en was snel klaar.
Erg fijn geholpen
Klantvriendelijk prijsvriendelijk deskundig
De medewerkers denken met je mee en zijn deskundig.
Cliff heeft mij goed geïnformeerd en mijn nieuwe auto snel geleverd. Erg fijn contact en afspraken nagekomen. Top!!
Reeds mijn eerste auto bij deze garage gekocht: •Kreeg alle tijd om de auto’s goed te bekijken en ook van binnen. •Namen ook de tijd om samen te kijken naar wat ik kwijt zou zijn in de toekomstige kosten, hiermee kreeg je een eerlijk beeld over wat je eigenlijk echt ongeveer gaat betalen. •Zijn er ook niet vies van om een extra service te verlenen •Rij nu 2 weken rond in de auto en geen problemen gehad, auto word goed gereed gesteld. Kort gezegd, ze streven naar goede resultaten/recensies
M
Goede vibes bij deze garage
niets op aan te merken
Zoals altijd: weer top geholpen!
Het begon al met het eerste telefoontje wat super was, auto laten reserveren, langs geweest en een proefritje gemaakt. Super fijn allemaal. Na het kopen en naar huis rijden was bleek er toch iets niet goed te zijn, wat top is opgelost. Daarna nog iets gehad en ook super opgelost. Zelfs gevraagd of ze mijn achterlampen wilde vervangen tegen betaling natuurlijk, was totaal geen probleem. Ik vind deze garage echt top, de vakmannen nemen tijd voor je en luisteren naar je. Ik rij dankzij hun nog steeds met heel veel plezier in mijn auto. Dank jullie wel, ik vind jullie toppers.
Eerlijk advies, goed werk en zoals altijd zeer tevreden.
Voor APK geweest. Enige afkeurpuntjes werden snel besproken met een prijsopgave. Keurig dezelfde dag opgelost. Prima prijs en keurig op tijd. Heel tevreden.
Snel, vakkundig, vriendelijk
Nijverheidsweg 9 J