Kon snel een afspraak maken. Kreeg van te voren een telefoontje om afspraak te checken omdat wat gegevens niet klopten. Op de dag zelf telefonisch overleg over de beoogde werkzaamheden, zoals afgesproken. Ook advies wat wel en ook niet uit te voeren in grote beurt. Prijs conform afspraken. Top contact en prima uitgevoerd.
I was not officially booked in, it was an email confirmation, the team still accommodated me and resolved all the issues that was on the list.
Heel goed Vriendelijke mensen
Bij een onverwacht probleem werden afspraken aangepast en een leenauto geregeld om toch op tijd de APK te kunnen afronden.
Pas sinds 6 maanden klant en ik had een reparatie aan de elektrische installatie van mijn auto. Nadat mij uitgelegd was dat de agenda prop vol zat en het vakantietijd was en mij niks kon beloven mocht ik de auto bij de garage zetten en zou men proberen om de auto te repareren. Eind van de dag werd ik gebeld dat het gelukt was en kon ik de auto ophalen. Euvel was opgelost. Mijn dank daarvoor.
Snel geplande APK netjes uitgevoerd. Telefonisch overleg over het vernieuwen van een zijknipperlicht met prijsopgaaf. Zonder kosten leenfiets meegekregen. Professionele- en klantgerichte service. Een aanrader.
Deskundig en ondernemen meteen actie.
Zoals altijd prima !! Houden zo.
All good understood my needs.
Twee auto's in onderhoud bij Vakgarage de liesbosch,en altijd vlot en goed geholpen en ze denken nog met je mee.
Perfect geholpen.
Goed en eerlijk advies. Je bent vrij om het te laten uitvoeren. Dat zie ik wel anders bij garages. Fijn personeel. Duidelijk als het gaat om de service en de reparaties. Ik kom er graag.
Mooie nieuwe auto opgehaald, service is goed!
Ik wordt hier altijd goed geholpen, er wordt mee gedacht over de beste oplossingen en er wordt tijd voor je gemaakt als het onderhoud niet teveel tijd kost
Bij Vakgarage De Liesbosch word je als klant behandeld en niet als nummer. Als je vragen hebt, wordt er ook daadwerkelijk naar je geluisterd en geven ze een duidelijke uitleg. Als er iets moet worden vervangen aan de auto bellen ze je eerst netjes op en leggen uit waarom. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, eerlijk, kundig, gaan net een stapje verder in service verlenen en denken in oplossingen voor elke portemonnee. In deze tijd goud waard!! Dit zijn ook de redenen waarom wij al tientallen jaren onze auto's bij hun in onderhoud hebben. Ze krijgen het steeds drukker omdat ze zo goed zijn!
Vriendelijk en goeie service
Afspraken over tijd, vervangend vervoer, wat te doen, extra’s zijn uitstekend
Ik ben er nu al een paar keer voor apk geweest, en ben daar wel over te spreken. Als leek kan ik deskundigheid natuurlijk niet beoordelen, maar als alle gebreken aan m’n auto steeds in 1 keer worden verholpen, pleit dat voor hun deskundigheid, lijkt mij. Bovendien heerst er altijd een prettige sfeer. Prima dus.
Op zoek naar een nieuwe auto en een afspraak gemaakt om te kijken voor 2 verschillende auto's. Tijdens de afspraak erg goed geholpen om een passende auto te vinden en op advies van de vakgarage een andere auto gekozen dan waar ik in eerste instantie voor kwam. Ontzettend blij mee en erg tevreden over de professionele kennis, service en het eerlijke advies. Wij blijven onze auto's zeker hier voor onderhoud brengen en bij een zoektocht naar een volgende auto over een aantal jaar weten wij waar we deze willen kopen!
Ik ben goed geholpen met me vader we kregen lekker koffie aangeboden en we konden rustig kijken en we kregen goeie informatie.
....
Vakgarage 'De Liesbosch' maakt voor ons al vele jaren waar: Betrouwbaarheid, servicegerichtheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Vorige week onze auto ingeruild en een prachtige andere auto aangeschaft. Goede overeenkomst op alle fronten! Wij zijn al vele jaren enorm blij met onze vakgarage 'De Liesbosch'!
Dit is de 5e auto die ik daar koop, dat zegt genoeg.
Auto APK, onderhoud en reparatie gedaan
Vriendelijke ontvangst , deskundig personeel !! Attente mededeling over de uit te voeren werkzaamheden en de prijs !!
Nijverheidsweg 9 J
3433NP Nieuwegein