Vriendelijke en zeer behulpzaam Hartelijk dank
snelle service en goede afspraken
Ben zeer tevreden met mijn auto Ik zou het iedereen aanraden om eens een kijkje te komen nemen in jullie garage .
Mijn auto opgehaald op zaterdag, alle afspraken nagekomen en goed afgeleverd. Maandag, storing lampje gaat branden van het inspuitsysteem. Contact met garage Liesbosch, kunnen bij een Vakgarage bij ons in de buurt terecht. Dinsdag naar Vakgarage Blaak. De turbosensor moet vervangen worden. Na kort overleg met garage Liesbosch kunnen wij de reparatie bij de Vakgarage bij ons in de buurt laten uitvoeren. Wij wonen in de buurt van Zeeland en minimaal een uur van Vakgarage Liesbosch vandaan. Service is tegenwoordig helaas ver te zoeken maar Vakgarage Liesbosch leverd nog echte service!
Vriendelijk personeel, overleg over reparaties en uitleg over wat gedaan is of advies.
Ik ben een man van weinig woorden. Dus, zie vorige zin
Goede service, vriendelijk groetjes uit Limburg.
Auto startte niet meer en de voorveer was gebroken. Met 2 dagen was de auto klaar en start weer als nieuw
Denken met je mee indien er zich problemen voor doen met de auto. Je kan altijd zo even binnen lopen indien er een lampje gaat branden die je niet vertrouwd. Geen onnodige reparaties bij de apk. Kortom prima service en de auto rijd weer prima!
---
Deskundig en vriendelijk personeel.
vakkundig geholpen. Er zijn goede afspraken te maken over de reparatie. Het was mijn eerste ervaring met deze garage en ik kom daar zeker terug.
Auto moest apk en grote beurt hebben. Werd gebeld vanwege vervangen banden. Bij ophalen werd de foto's van de banden getoond. Kosten van onderhoud was zoals van te voren was verteld. Zeer vriendelijke personeel.
Leuk autobedrijf iedereen vriendelijk
Goede service,aardige medewerkers.
Medewerkers zijn zeer vriendelijk en vakkundig, zorgen ervoor dat ik nog steeds prettig rij en een betrouwbare auto tegen zeer acceptabele kosten.
Vriendelijk en nemen de tijd voor je!
Makkelijk te reserveren via de site. Netjes te woord gestaan aan de telefoon.
heel goed geholpen,alles goed verlopen
Super leuke, gezellige en vooral goede garage met mooie auto’s in verschillende prijsklasse. Ik ben er goed geholpen en heb een prachtige auto gekocht
Al vele jaren klant. En zegt dat niet genoeg? Top service. Top kwaliteit. Top mensen!
Nijverheidsweg 9 J
3433NP Nieuwegein