voor een weekje vakantie had ik een auto mee waarvan 1 band langzaam leegliep. bij dijkstra werd ik meteen geholpen en kreeg een kopje koffie aangeboden tijdens het wachten. een bijzonder prettige ervaring!
Betrouwbaar adres, al ruim 10 jaar hier de auto\'s in onderhoud. Voel me hier beter geholpen dan bij een merkdealer.
Die is goed
Uw bedrijf geeft prima service. Ook voor een gebruikte auto konden we prima terecht
Goed en betrouwbaar bedrijf kom er al ruim 7 jaar heb hier twee auto in onderhoud. Ook adviseer ik andere mensen om hierheen te gaan.
positief.
altijd bereid te helpen en klantvriendelijk deskundig en betrouwbaar vriendelijke mensen
goede service, afspraken worden goed nagekomen, in geval van nood altijd iets te regelen. ik zou zo zeggen mooi zo deur gaon. groet\'n Barko Warringa
goed, behulpzaam, en ter zake doende informatie, je wordt geïnformeerd bij bijzonderheden en ten aanzien van kosten .
Al zo`n dertig jaar een tevreden klant.
Uitstekend familiebedrijf; zeer behulpzaam, ook buiten bedrijfs-uren.
Goed en vakkundig bedrijf, denken mee!
Ik al jaren een zeer tevreden klant ben en tevreden ben over de voortreffelijke service van de familie Dijkstra.