Garage Dijkstra is een zeer klantvriendelijke garage
Prima service. Snel en voor een goede prijs!
Reparatie, de volgende dag klaar
De ervaring is goed
Zorgzaam en kundig. Goede ervaring met dit bedrijf.
In het algemeen heb ik een positieve ervaring met het bedrijf. We wil ik vermelden dat ik op een bepaald nijpend moment voor mij bij de garage kwam hetgeen zo opgelost kon worden. Toevallig kwam ik net in hun koffiepauze zodat ik maar moest wachten tot zij klaar waren met het nuttigen van de koffie. Dat is tot nu toe het enige wat ik jammer vond.
Geweldige service vlot en je word goed op de hoogte gehouden van wat er allemaal moet gebeuren.
Prima bedrijf, erg goede service en vriendelijke en bekwaam personeel.
Wij hebben goede ervaringen; deskundig, vriendelijk en behulpzaam.
Prima service; vakmensen die met je meedenken.
Fijne, meedenkende medewerkers. Persoonlijke aanpak!
Onlangs hebben we een occasion gekocht bij Vakgarage Dijkstra Borger. Voor de begeleiding, zorg, service, enz. bij deze aankoop geven wij deze Garage een 11 (elf). Daar dit niet is toegestaan, moeten wij we de waardering terug draaien naar 10. Wij zijn al plm. 25 jaar klant bij Garage Dijkstra. Paul Muiderberg
Professioneel, klantvriendelijk
Onze ervaringenb zijn zeer goed. Een prettige sfeer en altijd behulpzaam en kundig personeel.
Prima bedrijf, goede service en vakkundig