Ik heb prima ervaringen met vakgarage Straathof. Ze denken met je mee, en staan altijd klaar.
Kalntvriendelijk en goede servrice Goede wijn behoeft geen krans.
goede vakmensen, goede kwaliteit en service.
Voor ons een super bedrijf, persoonlijk, meedenkend, houdend aan de afspraken, lange tijd niet meegemaakt totdat we Vakgarage Straathof ontdekte.
Klant van een nieuwe kia sportage
Bij deze garage liet ik langer het onderhoud aan mijn auto doen. Toen ik een andere auto wilde kopen, besloot ik deze via het internet op te zoeken, en de auto dan naar deze garage te laten halen. Hier hebben ze mij goed in geholpen. Ook de service was prima toen er na 3 maanden een mankement naar voren kwam. Ze hebben zonder problemen dit alles verholpen en kreeg netjes een gratis leen auto.
Band lek. Binnen geen tijd weer gerepareerd. Keurig.
Hartelijk, efficient
klantvriendelijk ,vakkundig ,geen broodje aap verhalen ,wat je ziet is wat je krijgt(prijs),luisteren naar de klant!!!.
Prima. vriendelijk en hulpvaardig en deskundig.
Prima service, klantvriendelijk en eerlijk!
prettig,klant gericht
Bijzonder vriendelijke mensen die je goed helpen en alle tijd nemen om tot een juiste auto keuze te komen.
Ripselaan 30
2376BJ Nieuwe wetering