goed gemaakt
Ik ben zeer goed geholpen, goede service en klantvriendelijk
Alles is goed geregeld. Prima kwaliteit
Ik wordt goed geholpen, ben zeer tevreden.
Meedenkend en optimistisch, vriendelijke medewerkers
Snelle service, eerlijke antwoorden
zeer vriendelijke mensen en prima service
Zoals altijd: prima!
Alles is goed geregeld bij Braat
alleen online afsluiten van de pech-hulp verzekering. elkaar vertrouwen is de basis
Betrouwbaar en deskundig.
Snelle service, goede kwaliteit, vriendelijke mensen
Snel en vakkundig onderhoud
Klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam.
De auto de ik had gevonden op internet zag er goed uit en exact volgens de omschrijving. Veel ruimte voor onderhandeling was er niet maar betrouwbaarheid dmv een jaar garantie was bespreekbaar. De showroom, garage en behorende tankstations zag er goed uit en ze zitten daar ook al jaren. Het straalde betrouwbaarheid uit. De auto is keurig afgeleverd met nieuwe geluidsboxen en nieuwe keuring.
Alles goed en netjes geregeld.
Héél prettig geholpen, en binnen een half uur auto gekocht.
Vriendelijke verkopers... laten je de vrijheid,zijn niet opdringerig......vriendelijk balie personeel. Tot op heden een fijn bedrijf.
Super vriendelijk, goede service.
Altijd goede service.vriendelijk en deskundig personeel
Fijn om te weten dat je niet pas bij het ophalen van je auto geconfronteerd wordt met hoge kosten of andere verrassingen, alles wordt vooraf besproken. Neemt overigens niet weg dat de rekening toch altijd weer hoger is dan ik vooraf denk, maar dat is nou eenmaal zo als je een auto hebt... Goede communicatie met de klant!
Vriendelijk ontvangen en goed geholpen
Zoals ik gewend ben bij Braat was het probleem snel en vakkundig opgelost.
Zoals altijd: zeer tevreden
Word altijd eerlijk en netjes geholpen .
Raadhuisstraat 11
5161 BD Sprang-capelle