Dikke 10
Zeer tevreden over snelle service en klantvriendelijk contact
goed overleg, fijne mensen om mee te werken. gekochte auto geeft ons veel rijplezier. vele extra's die we nog moeten onderzoeken.
Goede koop en prima service.
Goed snel en kundig
Zoals boven al vermeld
Auto rijdt goed, mijn dochter is er erg blij mee.
Vriendelijk balie personeel en komen afspraken goed na
Klantvriendelijk, goede en snelle service
Ik voel me altijd goed geholpen. Meisjes aan de receptie zijn uitermate vriendelijk.
Service en de schade snel afgehandeld.
Goed en snel geholpen
Vriendelijk en netjes ontvangen
Prima geholpen aan een prima auto
Hier ook
Prima werk geleverd.
Reageren snel. Ruime keuze
Ik kom al jaren bij braat. Altijd goede service. Altijd vriendelijk geholpen.
Heel fijn geïnformeerd over de bakfietsen, proefritjes gemaakt. Snelle levering inclusief hele mooie bestickering op de bakfiets! Heel blij mee!!
Al jaren tevreden klant
We zijn sinds 2017 klant bij Braat, Sprang Capelle. Eerste contact beviel goed. Sindsdien dus klant. Medewerkers staan je vriendelijk te woord, en nemen de moeite om dingen uit te zoeken en houden me goed op de hoogte. Bij vervanging van onderdelen wordt advies gegeven en vooraf prijsopgave. Wij vinden het ook heel prettig dat we tijdig een mail krijgen voor aankomende apk tijdstip en beurten. Inmiddels heeft Braat al onze auto's in onderhoud. Van oldtimers tot de jongste autoi die met bemiddeling van Braat is aangeschaft.
Makkelijk om een afspraak te maken. Inschatten van de tijd is correct. De rekening wordt samen met je doorgenomen. Vervangauto is handig. Vriendelijk personeel.
goede service en vriendelijk goede uitleg
Goed en tevreden
Raadhuisstraat 11